Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.08.2018 | Af: Caroline Redkjær

Ishus ansætter ekstra personale i det gode vejr

Det fantastiske sommervejr betyder, at Palmestrandens Ishus har været nødt til at ansætte fire ekstra medarbejdere.

 

For Palmestrandens Ishus har det gode sommervejr været en ekstra dejlig overraskelse efter de seneste års magre og ustabile somre.

For at sætte lidt tal på har Danmark oplevet 65 sommerdage (karakteriseret ved, at der et eller flere steder i landet er over 25 grader) mod sidste års sommer, hvor totalen endte på sølle 13 dage.

Netop det gode danske vejr er noget, som ejer af Palmestrandens Ishus, Elvin Frandsen, sætter ekstra stor pris på. Ishuset har nemlig oplevet en stor stigning i antallet af gæster, og det falder på et tørt sted efter flere år med ustabile og våde somre.

- Denne sommer har været mere stabil og forudsigelig, hvilket har gjort, at folk har kunnet planlægge at bruge hele dagen ved stranden. Derfor har vi oplevet strandgæster som for eksempel er kommet forbi til en omgang frokost og så senere i løbet af dagen er kommet op for is, fortæller Elvin Frandsen.

Han oplyser yderligere, at de med det mere stabile og forudsigelige danske sommervejr har oplevet et boom af svenske besøgende, som i år ser ud til at have valgt Danmark frem for de mere klassiske feriedestinationer i Spanien, Grækenland og Italien.

Den gode sommer har desuden medvirket til, at Elvin Frandsen har været nødsaget til at ansætte fire ekstra medarbejdere til at pleje travlheden i det lille ishus, og modsat andre arbejdspladser indenfor restaurantionsbranchen har det ikke været svært at finde ekstra personale.

- Vi er så heldige, at mange unge selv har søgt arbejde hos os, og som regel har de været gode til at tage en ven eller veninde med, siger Elvind Frandsen, der også ejer Ishuset ved Møllehuset.

Har du endnu ikke været forbi et af de to ishuse, så fortvivl ej. De holder nemlig åbent indtil en gang i september.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Caroline Redkj

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close