Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.01.2018 | Af: Michael Frederiksen

Jacob Jensen åbner et spisested mere i Sæby

Jacobs Fiskerestaurant får 180 mod tidligere 85 siddepladser.
Når Jacobs Fiskerestaurant fredag 9. februar åbner i nye omgivelser i Sæby, sker det med et nyt kendt ansigt i restauranten. Samtidig løfter Jacob Jensen nu sløret for, at han også slår dørene op til Jacobs Bistro.

 

Jakobs Fiskerestaurant er rykket ind i det lokale på Havnen 12, hvor Frank's Restaurant tidligere lå. Her er Tricia Ebding Hansen ansat som "husbestyrerinde", oplyser ejer og fiskehandler Jacob Jensen med et stort smil.

- Jeg skal selv være her lige så meget, som jeg plejer, men hun bliver min højre hånd og et godt ansigt udadtil. Hun er dygtig til at lære unge medarbejdere op, siger Jacob Jensen.

Tricia Ebding Hansen stod i årene 2004-2015 i spidsen for Restaurant Empire, hvor amerikaneren med sit godt humør og store engagement var særdeles populær og stærkt medvirkende til Empires succes i Frederikshavn.


Jacob Jensen glæder sig ikke kun over, at antallet af indendørs siddepladser stiger fra 85 til 180.

- Først og fremmest kan gæsterne glæde sig til mere plads mellem bordene, og det bliver lettere at komme op til vores buffet. Faciliteterne er generelt meget bedre. Køkkenet er tre gange større. Når gæsterne skal på toilettet, er køen ikke lige så lang som ved buffeten, og en elevator gør det nemmere for gangbesværede. Desuden får store grupper nu mulighed for at sidde ved samme bord, siger Jacob Jensen.

Den ekstra plads betyder også, at den i forvejen meget store buffet bliver udvidet med flere retter, blandt andet muslingesuppe.

I det lokale, hvor Frank's Univers lå, åbner Jacob Jensens kone, Mette Jensen, en interiørbutik. Den får navnet Rumklang. Mette Jensen har allerede mange følgere på Instagram, hvor der er fokus på interiør og indretning, og nu får hun altså en butik, der også åbner 9. februar.

- Vi håber på en fin synergieffekt mellem restaurant og butik. Vi kan hjælpe med at give turisterne nogle oplevelser ud over det sommerhus, de bor i, håber Jacob Jensen.

Indtil nu har Jacobs Fiskerestaurant ligger på adressen Havnen 7 i Sæby. Dette spisested beholder Jacob Jensen. Det åbner 28. marts og får navnet Jacobs Bistro. Her sælges blandt andet stjerneskud, fiskefillet, indbagte rejer, wienerschnitzel, burger, grillkylling og burger. Der vil også være take-away i Jacobs Bistro.

Allerede 1. februar forventer Jacob Jensen at genåbne Jakobs Fiskebix, som ligger i stueetagen i den gamle fiskerestaurant.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close