Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.05.2019 | Af: Michael Frederiksen

Jacob Risgaard afløser Hummel-ejer på DR1

Jacob Risgaard: - På trods af en skæv skolestart og lidt for meget ballade på Frederikshavns gadehjørner kom jeg tilbage på sporet.
Jacob Risgaard fra Frederikshavn afløser i næste sæson Hummel-ejeren Christian Stadil i DR1-programmet "Løvens Hule".

 

Den nye "løve" driver netbutikken Coolshop i Aalborg sammen med sin kompagnon Mark Nielsen og er derudover også medejer af en række virksomheder, der blandt andet sælger varer inden for legetøj, bolig, software, robotter og logistik. Han er også en populær foredragsholder.

Det lå ellers ikke i kortene, at Jacob Risgaard skulle være virksomhedsejer og foredragsholder, fortæller han i en pressemeddelelse fra DR.

- På trods af en skæv skolestart og lidt for meget ballade på Frederikshavns gadehjørner kom jeg tilbage på sporet, fordi jeg mødte nogle mennesker, der troede på mig. Det gav blod på tanden, og nye ideer og investeringer blev med tiden til solide forretninger, udtaler han.

Nu ser Jacob Risgaard frem til at kunne hjælpe og sende andre iværksættere på rette vej.

- Jeg glæder mig til at kunne dele ud af mine erfaringer sammen med et stærkt hold i "Løvens hule", som jeg gennem alle sæsoner har fulgt med stor interesse, siger Jacob Risgaard til DR.

Når næste sæsons håbefulde iværksættere skal præsentere deres forretningsideer, bliver det derfor foran '"løverne" Jacob Risgaard, Mia Wagner, Jesper Buch, Jan Dal Lehrmann og Peter Warnøe.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close