Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Jacob Risgaard har brugt flest penge i Løvens Hule

Jacob Risgaards største investering i Løvens Hule er 2,5 millioner kroner for 25 procent af Hotel Viking Aqua Spa & Wellness i Sæby. Foto: Jacob Lange, Lange PR
Jacob Risgaard fra Frederikshavn er den løve, der har investeret flest penge i nye iværksættere i årets sæson af Løvens Hule på DR1.

 

I løbet af sæsonens i alt ni programmer har han samlet set hevet 5,1 millioner kroner op af lommen, og dermed lægger Jacob Risgaard sig et pænt stykke foran sine medløver, hvis man ser på deres samlede investeringer hver især, skriver DR.

- Når der står en pissecool person eller flere foran mig, og jeg kan høre, at deres idé holder vand, har jeg nok bare svært ved at holde pengene i lommen. For mig får penge først rigtig en værdi, når de bliver brugt på andre. Jeg vil hellere være med til at skabe nogle danske arbejdspladser og arbejde sammen med nogle superdygtige mennesker end at sidde på pengene selv, udtaler Jacob Risgaard til DR.

Han har investeret i vidt forskellige virksomheder. For eksempel har han både købt sig ind i et fynsk firma, der laver boliginteriør af beton, og tre københavnere, der producerer bæredygtige T-shirts. Hans største investering fandt sted på hjemmebane, da han lagde 2,5 millioner kroner for 25 procent af aktierne i Hotel Viking Aqua Spa & Wellness i Sæby.

- Det seneste år har ikke være sjovt for hotelbranchen, men Danmark skal have jo også have et turistliv, når alt åbner igen, siger Jacob Risgaard med henvisning til den igangværende nedlukning.

Så meget har løverne investeret for i 2021:

1. Jacob Risgaard: 5.150.000 kroner
2. Jesper Buch: 3.825.000 kroner
3. Jan Lehrmann: 3.400.000 kroner
4. Christian Arnstedt: 2.411.667 kroner
5. Mia Wagner: 2.200.000 kroner

 

BillederTilføj billede


FOTO: Jacob Lange, Lange PR

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close