Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.08.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Jakob Ellemann-Jensen kommer til Dybvad

Jakob Ellemann-Jensen kommer til Venstres Sommermøde i Dybvad.

 

Venstre i Frederikshavn melder klar til årets sommermøde, og det er igen lykkedes at få en rigtig spændende taler til Vendsyssel.

Det er nemlig tidligere miljø- og fødevareminister, nu nyvalgt som politisk ordfører, Jakob Ellemann-Jensen, der 26. august kommer til Frederikshavn Kommune.

Vælgerforeningerne i Albæk og Dybvad/Skæve står for arrangementet, der som vanligt finder sted på Herregården Knudseje ved Dybvad.

- Vi er rigtigt glade for, at en af Venstres absolutte topfolk vil besøge os til sommermødet. Det bliver spændende at høre Jakob Ellemann-Jensens vurdering af den politiske situation nu her efter valget, udtaler formand for Venstre i Dybvad /Skæve, Lars Mellemkjær.

Jakob Ellemann havde selv et rigtigt flot valg, og han er et spændende bud på en ny formand for Venstre, når Lars Løkke Rasmussen engang giver stafetten videre.

- Vi forventer et stort fremmøde til mødet, der indledes med spisning og almindelig hygge. Alle er velkommen. Det kræver blot, at man tilmelder sig, siger Lars Mellemkjær.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Steen Brogaard

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close