Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

Jari Pasanen bliver igen cheftræner i Tyskland

Jari Pasanen overtager ansvaret i Starbulls Rosenheim i den sydligste del af Tyskland, tæt på grænsen til Østrig..
Jari Pasanen, cheftræner i Frederikshavn White Hawks igennem de seneste fire sæsoner, overtager i næste sæson ansvaret for Starbulls Rosenheim i den tredje bedste tyske række (Oberliga).

 

Den 57-årige finne har været træner i Tyskland i 15 sæsoner, og han afsluttede også sin aktive karriere med otte år på tysk is, så han har et indgående kendskab til tysk ishockey.

Starbulls Rosenheim skriver på sin hjemmeside, at klubben med Jari Pasanen får en erfaren og velrenommeret træner. Finnen har fået en to-årig aftale med den tyske klub.

Jari Pasanen stoppede i White Hawks i begyndelsen af marts. Ifølge en pressemeddelelse fra klubben skyldtes det alvorlig sygdom i nærmeste familie. Godt et par måneder senere er finnen nu klar til næste udfordring i trænerkarrieren.

Starbulls Rosenheim er imponeret over Jari Pasanens store kendskab til Oberligaen, og den tyske klub fremhæver finnens evne til at kommunikere med spillerne og træffe vanskelige beslutninger.

Jari Pasanen havde to år tilbage af sin kontrakt med Frederikshavn White Hawks. Aftalen med Starbulls Rosenheim betyder, at Pasanen og White Hawks er nået til enighed om at komme ud af denne kontrakt.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close