Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Jens Gaardbo holder foredrag i Østervrå

Vanen tro er efterårsferien rig på aktiviteter på de lokale biblioteker. Der er blandt andet formiddagskaffe søndag, journalist Jens Gaardbo fortæller om sit liv i et foredrag med titlen "Højt at flyve", og i hele uge 42 er der bogsalg på bibliotekerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby.

 

Har du lyst til at drikke formiddagskaffe sammen med andre søndag 24. oktober, kl. 10.30 på Frederikshavn Bibliotek?

Sådan lyder invitationen til et helt nyt tiltag på biblioteket, som gerne vil give et tilbud til dem, der måske synes, at weekenden, og især søndagen, ind imellem godt kan føles lidt lang.

- Vores tilbud henvender sig til alle, der kunne tænke sig en hyggelig stund i fællesskab med andre, mens vi drikker en kop kaffe/te og spiser en basse fra bageren, forklarer bibliotekar Annette Rugholt fra Frederikshavn Bibliotek og fortsætter;

- Kaffe, kage og hyggelig stemning kan gøre mange i godt humør, og hvis dagene er lidt lange, så er det da rart at kunne se frem til noget - måske formiddagskaffe på biblioteket. Vi kommer ikke med en fastlagt dagsorden, men vil lade det være op til deltagerne, hvad de har lyst til. Vi kan jo vende aktuelle emner, synge en sang eller måske kommer ind på mere personlige historier. Måske er der også nogle af deltagerne, der har lyst til at kigge i vores mange aviser eller høre mere om, hvad biblioteket også kan tilbyde.

Gaardbo flyver højt

Den tidligere TV-studievært Jens Gaardbo kommer tirsdag 19. oktober kl. 19.00 i Østervrå Idræts- og Kulturcenter, hvor du kan høre ham fortælle om sit liv lige fra opvæksten i barndomsbyen Frederikshavn og den videre karriere i mediebranchen.

Gaardbo er nyhedsmanden, der eftertænksomt, vidende og venligt bidende har informeret og interviewet om døgnets begivenheder og baggrunde på TV2 i årtier. Han er også sjov. Han kan se sig selv og sin tid i det komiske skær, vi alle har brug for en gang imellem.

For knapt et år siden røg han ind i sit livs krise, men det er ikke det, han lægger vægt på i sit foredrag. Glæd dig til at høre den nu forhenværende Mr. News og hans syn på udviklingen i mediebranchen i det hele taget. Du vil med garanti få både noget at tænke over og meget at grine af.

Arrangementer bliver afviklet i samarbejde med FOF Vendsyssel samt foreninger, kirker og biblioteket i Østervrå. Billetter køber du her.

Bogsalg
Bibliotekerne i Skagen, Sæby og Frederikshavn holder bogsalg frem til lørdag 23. oktober. Der skulle være stor mulighed for at finde masser af gode bøger og blade både til børn og vokse, lyder meldingen fra biblioteket.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Michael Pennerup

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close