Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.07.2012 | Af: Leif Jensen

Jens Porsborg suveræn vinder af politiker-ræs

Kørelærer og byrådsmedlem Jens Porsborg var dagens hurtigste politiker på Ørnedalsbanen.

På papiret lignede han en sikker vinder af lørdagens sjove begivenhed på Ørnedalsbanen, idet scenen var sat til et politiker-kapløb på fire hjul. Seks lokale politikere stillede til start på den dyngvåde bane, og når man samtidig i sit daglige virke er kørelærer, må man betegnes som storfavorit til at være den første over målstregen. 

- Det gælder liv eller død, udtalte Jens Porsborg sig til de to medrivende stationsspeakere inden starten gik til politiker-ræset ved Motorsportsfestivalen i Sæby.

Regnede silede ned fra himlen gennem samtlige lørdagens finaleheats, hvilket gjorde, at banen var en ekstra udfordring.

Udover Jens Porsborg bestod startfeltet af Helle Madsen, Bent Bøgsted, Steen Jensen, Stig Lundbo og Brian Pedersen, hvor sidstnævnte glædede sig over at sidde i en vaskeægte Brian-bil.

Starten gik, og allerede efter to omgange måtte folketingsmedlem Bent Bøgsted (DF) lade sig udgå med en gedigen bule i forskærmen. På det tidspunkt havde Jens Porsborg (C) allerede lagt sig ganske suverænt i spidsen og dermed altså en smule oprejsning til De Konservative, der ellers ikke er vant til positive tal i øjeblikket.

Kørelæreren havde taget skolevognsskiltet med og i vanlig stil placeret det på taget af bilen, og således kom den konservative lokalpolitiker først i mål med lang distance ned til de øvrige deltagere.

- Det var rigtigt sjovt og god underholdning. Der var lige lidt dårligt vejgreb hist og pist, så det må man jo tage hensyn til, sagde han, da Kanal Frederikshavn fangede ham kort efter og inden resten af feltet havde krydset målstregen. 

På spørgsmålet, om han havde regnet med at vinde, kom svaret prompte:

- Nej, det ved man jo ikke. Der er jo ingen af os, der kender banen, og der var flere steder, hvor sporene gik lige ud, selvom vejen svingede.

Efter heatet fik de friske banespeakere igen kommentarer fra de seks politikere, mens de udnyttede situationen og fiskede efter flere midler til Ørnedalsbanen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Leif Jensen

FOTO: Leif Jensen

FOTO: Leif Jensen

FOTO: Leif Jensen

FOTO: Leif Jensen

FOTO: Leif Jensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close