Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.08.2017 | Af: Michael Frederiksen

Jerup Slagter: - Michael har aldrig været ansat her

Anders Andersen, Jerup Slagter, afviser alle beskyldninger fra Michael Kromann Jensen og Patrick Kinch Christensen. 

 

Jerup Slagter lukkede i mandags efter kun to måneder. Af et skilt i døren og et opslag på Facebook fremgik det, at lukningen skyldtes vedvarende chikane, løgnagtige beskyldninger, offentlig tilsvining og indirekte trusler fra Michael Kromann Jensen og Patrick Kinch Christensens familie.

Anders Andersen var manden bag skiltet. Han stod i spidsen for Jerup Slagter, men butikken har dog Anders Andersens far som formel ejer, da Anders Andersen p.t. er sygemeldt fra sit job som fængselsbetjent på Kragskovhede Fængsel.

I anden artikel på Kanal Frederikshavn tager Michael Kromann Jensen og Patrick Kinch Christensen afstand fra Anders Andersens beskyldninger. Michael Kromann Jensen går endda til modangreb og beskylder Anders Andersen for flere ting, blandt andet brug af ulovligt kød. Michael Kromann Jensen beskylder desuden Anders Andersen for at nægte at udbetale løn.

Anders Andersen er uforstående over for Michael Kromann Jensens modangreb.

- Michael har aldrig været ansat her. Han hjalp os, da vi startede, men det var alt sammen interessetimer. Det var meningen, at han skulle have et flexjob hos os, men fem forskellige personer sagde til mig, at han ikke kender forskel på dit og mit, så det blev aldrig til noget, oplyser Anders Andersen til Kanal Frederikshavn.

Han tager også skarpt afstand fra beskyldningerne om brug af kød fra uregistrerede dyr.

- Alt er kontrolleret. Det kan jeg dokumentere, understreger Anders Andersen.

Han fastholder, at lukningen af Jerup Slagter skyldes vedvarende chikane fra Michael Kromann Jensen og Patrick Kinch Christensens familie.

- Vi har oplevet en sand shitstorm og modtaget masser af trusler. Vi magtede ikke at blive ved og lukkede derfor, fortæller Anders Andersen.

Han oplyser i øvrigt, at han har politimeldt Michael Kromann Jensen for trusler.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close