Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Jobopslag: Har du lyst til et udskældt fritidsjob?

Nu er chancen der, hvis du har lyst til et udskældt fritidsjob. 
Vendsyssel Fodbolddommerklub har brug for flere dommere. Lørdag 28. og søndag 29. marts afvikles dommergrundkursus i Sæby.


 

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at tage fløjten i munden og lede de flere tusinde fodboldkampe, der bliver spillet hvert år i Jylland.

Selve kurset tager 17 timer i alt at gennemføre. Man får sit dommerkort, når man har bestået sin eksamen og efterfølgende har dømt tre fodboldkampe med vejleder.

- Hvis man er vild med fodbold og klar til nye udfordringer, kan fodbolddommer måske være det, man leder efter. Der er nemlig mange fordele ved at uddanne sig som dommer, og det er ikke alle, der kender dem, siger Nynne Kristensen.

Hun er rekrutteringsansvarlig i Vendsyssel Fodbolddommerklub og samarbejder med DBU Jylland om at få flere fodbolddommere.

Fordele ved at være fodbolddommer:

• Mulighed for selv at vælge sine arbejdstimer 

• Lige så gode lommepenge som langt de fleste andre fritidsjobs
• Et bredere netværk og mulighed for at få nye venner
• Gratis og sjov motion
• Lederegenskaber
• Et forbedret CV

Dommergrundkurset foregår i Sæby Spektrum (Sæby Fritidscenter) lørdag 28. marts kl. 9:00-16:00, søndag 29. marts kl. 9:00-16:00 og søndag 4. april kl. 9:00-12:00.

Der er et forberedelsesmodul inden det fysiske fremmøde.  Prisen for kurset er 500 kroner. Med i prisen følger forplejning de to første dage.

Har du spørgsmål til kurset, kan du kontakte Jack Hansen, der er koordinator hos DBU Jylland, på jaha@dbujylland.dk eller på 8939 9993 eller Nynne Kristensen på nynne_jensen@yahoo.com eller 29937337.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close