Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.10.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Julefrokost i Arena Nord med ny rekorddeltagelse

900 har indtil videre tilmeldt sig årets to julefrokoster i Arena Nord. Foto: Michael Madsen, Wizion
Trods tiltagende konkurrence fra andre julefrokoster i samme weekend slår Arena Nords julefrokost ny deltagerrekord i år.

 

900 personer har indtil videre tilmeldt sig Arena Nords to julefrokoster fredag 30. november og lørdag 1. december. Sidste år var der 830 til julefrokost i Arena Nord.

- Det var nyt, da vi sidste år arrangerede to julefrokoster. I år er nyheden, at vi satser på to forskellige hovednavne. Fredag kommer Brian Lykke og underholder, mens Jørgen de Mylius er lørdagens trækplaster, siger direktør Per Malmberg, Arena Nord.

Muligheden for at vælge to forskellige typer af julefrokost falder i god jord. P.t. er der tilmeldt godt 500 gæster fredag og 400 lørdag.

- Vi har slået vores navn fast som et sted, der er dygtige til at holde store fester. Folk hygger sig i nogle flotte rammer, og vores køkkenchef forkæler dem med dejlig mad, lyder Per Malmbergs bud på succes-opskriften.

Brian Lykke har et 30 minutter langt show fredag aften, hvor han også er konferencier. DJ DÖKK spiller jule- og dansemusik, mens Stagebreakers er aftenens liveband.

Stagebreakers vender tilbage lørdag. Det samme gør DJ DÖKK, men denne aften skal han kun spille julemusik under middagen. Her bliver der Jørgen de Mylius, som skal fylde dansegulvet med klassikere som "Hands Up", "Video Video" med flere. Michael Frederiksen er konferencier.

- Vi er glade for den store opbakning, og vi regner med, at der kommer flere tilmeldinger de kommende uger, udtaler Per Malmberg, som allerede har bestilt livemusik til 2019, hvor de to julefrokoster finder sted 29. og 30. november.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Michael Madsen, Wizion

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close