Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.08.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Julekoncert i Abildgård Kirke med Kurt Ravn

Søndag 3. december arrangerer SIND sin årlige julekoncert i Abildgård Kirke i Frederikshavn. Kurt Ravn og hans dygtige musikere synger julen ind.

 

- Vi har i år fået fat i et af de store klassiske navne. Vi kender ham jo alle som en stor skuespiller - blandt andet for sin rolle som "Røde" i Matador, men han er faktisk en lige så stor sanger, og hans fantastiske stemme og engagement har i mange år gjort ham til en at de helt store når det drejer sig om julekoncerter i de danske kirker, udtaler Niels Chr. Jensen fra den lokale SIND-afdeling.

For 69-årige Kurt Ravn er julekoncerterne blevet en fast tradition, og i den sammenhæng har han udgivet julealbummet "Årets Julekoncert", som rummer såvel letheden, som det stille og inderlige foredrag samt den store hymne.

- Kurt Ravn har en særlig og ganske fremragende evne til at give tekst og musik ekstra udtryk, liv og dynamik, og således danner han en perfekt baggrund for en smuk musikalsk juleoplevelse i Abildgård Kirke, udtaler Niels Chr. Jensen.

Kurt Ravn har sin faste trio med i Abildgård Kirke, og den består af Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel, Birgitte Lindum på obo samt Michael Frank Møller på trompet.

Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973 og har siden markeret sig som sin generations mest alsidige og talentfulde sanger og skuespiller. Sideløbende med de mange roller på teater, film og tv har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i ind og udland og talrige CD-indspilninger.

Han er en mester i både skuespillets og sangens kunst, han har haft stor succes i flere musicalroller, blandt andet Jean Valjean i Les Miserables, Anatoly i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita. I 1996 debuterede han som operasanger i Wiens Konzerthaus i rollen som herr Leonard i Carl Nielsens Maskarade. CD-indspilningen udløste en Grammy.

SIND’s julekoncerter finder altid sted 1. søndag i advent om aftenen, og for rigtig mange er det blevet en fast tradition at starte julen med netop at deltage i disse hyggelige julekoncerter.

Alt overskud fra koncerten går til SIND's arbejde i lokalområdet. Koncerten begynder kl. 19.30 og varer godt 90 minutter.

Billetsalget er allerede i gang, og man kan købe billetter på de lokale turistkontorer i både Frederikshavn, Skagen og Sæby. Billetprisen er 225 kroner.

Billetterne kan også købes her.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close