Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.03.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Kærlighed og god energi fra Peter Mygind

Peter Myginds oplæg hos Uggerhøj var både humoristisk og alvorligt.
Peter Mygind øste af kærlighed og masser af god energi under sit besøg torsdag aften i Frederikshavn.


 

Besøget var et samarbejde mellem Uggerhøj og Frederikshavn Teaterforening med fokus på arbejdsglæde og det gode liv.

- Og hold nu op, hvor vi blev forkælet og fik alle sanser rørt, fortæller formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Peter Mygind fortalte om sit liv, og om hvordan det har været for ham at vokse op i et hjem, hvor der altid var fuld fart på. Han skulle stå stærkt på sine holdninger og sin vilje til at blive skuespiller.

- Vi bruger størstedelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor er det afgørende, at vores arbejdsliv hænger sammen med, hvad der for os hver især er et godt liv – og omvendt. Det er ikke nødvendigvis let at skabe arbejdsglæde og få det gode liv til at hænge sammen, men ikke desto mindre er det vigtigt. Vi er selv ansvarlige for vores liv og for at skabe et liv, der giver os glæde. Ingen andre kan gøre det for os, sagde Peter Mygind.

Han fortalte også, hvordan vi skaber forandring og går glade på arbejde. Han satte fokus på nødvendigheden i at kigge indad og betragte vores egen individuelle livstilgang – derudover på vigtigheden i at styrke vores sociale kompetencer samt vigtigheden i at inkludere alle menneske i samfundet.

- Oplægget var både humoristisk og alvorligt. Peter brugte massevis af eksempler fra sit eget liv, krydret med en god portion selvironi, hvilket alt sammen tilbyder håb og motivation til at skabe et liv med mere glæde. En dejlig aften, der blev krydret med lækker mad fra Den Skaldede Kok i Sæby, og alle de tilstedeværende fik en total skøn oplevelse. Vi er så glade for at det kunne lade sig gøre, siger formanden med et smil.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close