Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Kanal Frederikshavn ansætter ny sælger

1. december er der skiftedag på Kanal Frederikshavn. Mike Grey overlader ansvaret som sælger til Peter Marquard.
Kanal Frederikshavn får 1. december ny sælger. 53-årige Peter Marquard overtager ansvaret med at sælge bannere og andre produkter på det lokale nyhedsmedie, som hver dag har godt 13.000 besøgende.

 

Peter Marquard er frederikshavner med stort F og bor i Kilden. Han har de seneste 23 år været butiksindehaver i gågaden i Frederikshavn. Først var det skobutikken Bianco (1996-2010), og senere kom tøjforretningen OZON (2003-2019) til.

Inden karrieren i detailbranchen arbejdede han 10 år som kunderådgiver i Spar Nord, og i begyndelsen af 90'erne hjalp han som deltidsjournalist på Frederikshavns Avis.

- Vi ser frem til at byde Peter Marquard velkommen. Han er nærmest skræddersyet til denne stilling, idet han med sin avisfortid også kan tilbyde vores kunder hjælp til artikler målrettet de rigtige målgrupper. 10 år i en bank og 23 år som selvstændig betyder jo også, at han er vant til at arbejde med budgetter, målsætninger og salg, siger Michael Frederiksen, redaktør og medindehaver af Kanal Frederikshavn.

Efter 23 år som selvstændig bliver tilværelsen som sælger på Kanal Frederikshavn en stor omvæltning for Peter Marquard.

- Heldigvis har mediebranchen og alle de nye digitale muligheder faktisk stået øverst på min liste i flere år. Det er en spændende og varieret hverdag, som tiltaler mig. Desuden kender jeg jo mange af de udfordringer og problematikker, som den enkelte virksomhedsejer står overfor, så jeg ser frem til at rådgive vores nuværende og kommende kunder på den anden side af disken, udtaler Peter Marquard.

Han afløser Mike Grey som sælger på Kanal Frederikshavn. Mike Grey fejrede 1. juni i år 10 års jubilæum på den lokale webavis, der holder til på fjerde sal i Kattegat Silo.

Mike Grey har valgt at søge nye udfordringer. Den mangeårige ishockey-kaptajn i Frederikshavn White Hawks begynder 1. december som livredder i Frederikshavn Svømmehal.

- Vi takker Mike for over 10 fantastiske år. Han er en rigtig fighter, som har været en vigtig person i opbygningen af Kanal Frederikshavn. Vores kunder har haft stor tillid til Mike, siger Michael Frederiksen.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close