Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Kaproning: 50 års jubilar tager turen fra Hjørring

Besætningen i den vindende båd var foruden jubilaren Hanne Høyer, Andrea Welzel, Arne Petersen, John Kristensen og Ricki Sørensen.
Frederikshavn Roklub har netop holdt den årlige interne kaproning "Møllen Rundt", der går fra Rønnerhavnen og rundt om den vindmølle, der stadig står i vandet ved Nordhavnen. En strækning på cirka otte kilometer.

 

Der blev roet, så sveden sprang, idet det ikke bare drejede sig om at vinde, men også om håneretten det næste år. Roning er for alle aldre. Det bedste bevis herfor er, at klubbens 50 års jubilar Hanne Høyer sad i den vindende båd.

50 år som aktiv i en idrætsforening er noget af et særsyn og verden har ændret sig meget siden 1969, hvor Hanne Høyer meldte sig ind i roklubben.

Hanne bor til daglig i Hjørring, og hun har troligt igennem mange år, sammen med sin mand, kørt turen til Frederikshavn et par gange om ugen, hvilket vidner om hendes store kærlighed for rosporten. Hun har gennem årene, på alle plan, ydet en ekstraordinær indsats for roklubben, både som bestyrelsesmedlem og ikke mindst som "arbejdshest", hvilket i 2013 resulterede i hendes udnævnelse til æresmedlem, i øvrigt sammen med hendes mand Lars, der for tre år siden kunne fejre sit 50 års jubilæum.

Efter kaproningen var der en velbesøgt reception for Hanne i klubhuset.

Besætningen i den vindende båd var foruden jubilaren Hanne Høyer, Andrea Welzel, Arne Petersen, John Kristensen og Ricki Sørensen. Der var flotte sponsorgaver fra Jyske Bank.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Flemming Hansen

FOTO: Flemming Hansen

FOTO: Flemming Hansen

FOTO: Flemming Hansen

FOTO: Flemming Hansen

FOTO: Flemming Hansen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close