Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.05.2018 | Af: Michael Frederiksen

Karantæneramt topscorer i SEIF erstattes af joker

Rasmus Gravesen blev kåret til Kampens Spiller, da Bangsbo Freja og SEIF mødtes i sæsonpremieren.
SEIF erstatter sin karantæneramte topscorer, Nicklas Dam, med en joker i lokalopgøret søndag eftermiddag mod Bangsbo Freja.

 

- Vi har en joker i ærmet som erstatning. Vi håber, at han kan være med til at løfte opgaven, siger assistenttræner Chris Larsen fra SEIF uden at komme nærmere ind på, hvem denne joker er.

Nicklas Dam sparkede ud efter en modstander i torsdagens udekamp mod SHI og fik rødt kort.

Lokalopgøret mellem SEIF og Bangsbo Freja er for anden gang i sæsonen Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. SEIF er på førstepladsen i serie 3, pulje 23, men der er tæt i toppen. Bangsbo Freja er på femtepladsen, kun fire point efter SEIF.

- Ser man på stillingen og det første opgør, er vi et bedre hold, men vi kender også Bangsbo og deres trup så godt, at alt kan ske. De har et stærkt kollektivt, klogt spillende mandskab. Der er ingen tvivl om, at vi skal kæmpe det ypperste, udtaler Chris Larsen.

I havde startproblemer i det omvendte møde mod Bangsbo, men vandt sikkert 4-1. Hvorfor er I bedre end dem?

- Ja, det er korrekt, og det er der flere årsager til. Vi spillede på Bangsbos supergode kunstgræs, hvor de har trænet hele vinteren med en klar fordel. Desuden havde vi et par af de bærende kræfter, som ikke havde trænet meget i vinterperioden - de skulle lige i gang. Jeg synes, vi var godt med i anden halvleg af det første opgør. Vi har desværre haft et lavt bundniveau, men har formået at slå til mod de bedre hold, deriblandt Bangsbo, fortæller Chris Larsen.

I må undvære jeres topscorer. Hvilken betydning får det?

- Det får naturligvis betydning. Vi har dog lige spillet en topkamp ude mod et velspillende SHI-mandskab, hvor vi i de sidste godt 50 minutter spillede uden ham (Nicklas Dam, red.) og med 10 mand alligevel formåede at få et point med hjem, bemærker Chris Larsen.

Bangsbo Freja kommer til SEIF med en pæn portion selvtillid efter at have erobret syv point i holdets seneste tre kampe.

- I kampene mod Vrå og SHI viste vi den vilje og fight, der skal til, mener træner Brian Kristensen.

Senest førte Bangsbo Freja med 2-0 og 3-1 over GVL Løkken, men måtte nøjes med 3-3. Med kun fire point op til SEIF på førstepladsen er oprykningen indenfor rækkevidde.

- Vi tager en kamp ad gangen. Det var ærgerligt, vi smed to point mod Løkken, men vi var desværre ramt af fem afbud, oplyser Brian Kristenen.

I sæsonpremieren førte Bangsbo Freja med 1-0 over SEIF, men tabte 1-4.

- Vi må ikke give nemme dødbolde væk omkring vores eget felt, for der er Strandby for stærke, vurderer Brian Kristensen.

Der er kampstart søndag kl. 15.00 på Nordjyske Bank Arena på Skeltvedvej. Kanal Frederikshavn liveopdaterer, kårer Kampens Spiller og bringer interviews efter kampen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close