Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.11.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Karen Marie Lillelund kommer igen næste år

Karen Marie Lillelund overraskede en mandlig publikummer på første række.
Humoren boblede som champagne igennem CUBA-salen på The Reef, da Karen-Marie Lillelund mandag aften besøgte Frederikshavn Teaterforening.

 

- Hold nu op, der blev grinet igennem. Det var en fornøjelse at sidde og betragte, fortæller formand Lilly Pedersen.

En mand på første række blev totalt engageret, da Karen Marie Lillelund satte sig på skødet af ham, for så var hun sikker på, at han ikke bare smuttede. Jo, den kvinde kan vende humoren til sin styrke.

Humor er en eftertragtet egenskab. Vi ønsker os medarbejdere med humor, kolleger med humor, kærester med humor, og det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden og kasseassistenten har et humoristisk overskud. Men det hjælper ikke meget, hvis vi nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Vi kan som bekendt ikke ændre andres adfærd - kun vores egen.

Det humoristiske overskud starter hos os selv, og Karen-Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet, i parforholdet og i forhold til os selv.

Det er en udbredt misforståelse, at nogen mennesker simpelthen mangler humoristisk sans. De har den. De har bare aldrig trænet den. Andre har fået humoren ind allerede fra barndommen, og de har selvfølgelig en fordel. Ligesom mennesker, der har fået grundlagt gode motionsvaner allerede i en tidlig alder, har nemmere ved at fastholde et sundt aktivitetsniveau.

Men som det blev udtalt fra scenen et par gange. Det er aldrig for sent at gå i gang. Heller ikke, når det gælder humor. Der er mange forskellige veje til mere munterhed i hverdagen, og alt efter personlighed vil nogen virke lettere end andre. Men en ting er sikkert: Der er en humoristisk vej til os alle. Det gælder bare om at finde den.

- Del ud af dit humoristiske overskud. Husk at finde det frem og på den måde er du med til at sikre, at humor findes der, hvor du færdes, som det blev sagt. Kom nu, lad os komme i gang – sikke en aften, siger Lilly Pedersen.

Klapsalverne gjorde, at Frederikshavn Teaterforening straks indgik en ny aftale med Karen-Marie Lillelund, der altså også kommer til byen næste år.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close