Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.05.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Katrine Bagnkop bliver skoleleder i Jerup

Katrine Bagnkops mærkesager er aktiv læring, faglig bevægelse, problemløsende læring og inkluderende læringsmiljøer.
Katrine Bagnkop fra Frederikshavn er ansat som skoleleder på Privatskolen i Jerup, der onsdag 9. august i år tager imod sine første elever. 

 

Skolens bestyrelse har slidt i mange måneder - både bag skrivebordet og fysisk med en pensel i hånden. Nu kan de endelig høste frugterne. Skolen, SFO og udearealer fremstår knivskarpe med store, flotte og lyse lokaler, ideelle SFO-faciliteter og grønne arealer, hvor eleverne kan boltre sig i leg og læring.

Privatskolen i Jerup har også fået ansigt på sin nye skoleleder. Valget er faldet på Katrine Bagnkop, som er en visionær leder, der sætter elevernes læring og trivsel højest på dagsordenen. Hun er uddannet lærer i 2006 og arbejdede indtil 2014 i Frederikshavn Kommune.

I 2014 blev hun viceskoleleder på Vester Hassing Skole i Aalborg Kommune, hvor hun blandt andet udviklede skolens vejlederkultur, pædagogiske læringscenter, udeskoledidaktik samt læringsmiljøer.

I 2016 sprang hun over i det private erhvervsliv til Højer Møbler, som indretter aktiverende og motiverende læringsmiljøer med fokus på at øge elevernes læring og trivsel. Her er Katrine Bagnkop projektleder og konsulent, hvor hun har været med til at inspirere, gennemføre og evaluere skolers udvikling af deres fysiske rammer i hele Norden.

Katrine Bagnkops mærkesager er aktiv læring, faglig bevægelse, problemløsende læring og inkluderende læringsmiljøer – alle mærkesager, bestyrelse, forældre, elever og lokalsamfund glæder sig til at se blive udfoldet på den nye skole i Jerup.

Der vil være mulighed for at træffe Katrine Bagnkop på Privatskolen i Jerup til infomøder 29. maj kl. 19-21 og 31. maj kl. 19-21. Hun vil blandt andet fortælle om, hvad der er forskellen på en privatskole og en folkeskole. Hvor er de forskellige, og hvor er de ens?

Skolelederen vil dele sine tanker og forventninger til, hvordan dagligdagen bliver på skolen det kommende skoleår. Hun kommer ind på emner som skoledagens længde, det faglige indhold, tilgangen til læring, skole/hjem-samarbejde og meget mere.

Privatskolen i Jerup håber på stort fremmøde af både allerede tilmeldte forældre, kommende forældre, nysgerrige forældre og skeptiske forældre. Er du lærer eller pædagog og har lyst til at høre om Privatskolen i Jerup som en mulighed arbejdsplads, er du også meget velkommen til at kigge forbi. Eller er du en ildsjæl, som elsker at ligge tid og kræfter i spændende projekter, så ser skolen dig også gerne.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close