Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.01.2018 | Af: Michael Frederiksen

Keeper Christian Larsen i hopla: Det er kanonfedt

Sidste år kæmpede Christian Larsen med testikelkræft. Nu er han cheftræner Mario Simionis foretrukne keeper.
Christian Larsen ser ud til at have overtaget positionen som førstekeeper i Frederikshavn White Hawks. Den 24-årige københavner mener dog, det er for tidligt at konkludere noget, selv om han i aftes mod Rungsted for tredje kamp i træk fik chancen fra start.


 

- Det handler meget om Marios fornemmelse. Hvem mener han, er bedst på dagen? Den er ikke meget længere end det. Thomas (Lillie, red.) er en kanondygtig målmand. Det så vi sidste år, hvor han stod næsten alle kampe. Vi var det hold, som lukkede færrest mål ind, udtaler sympatiske Christian Larsen.

Men tre kampe i træk gør dig vel til førstekeeper?

- Tre-fire kampe er ikke så meget at vurdere det ud fra. I hvert fald ikke set fra en målmands perspektiv, mener Christian Larsen.

Han fik det meste af den forgangne sæson ødelagt af testikelkræft. Han nåede dog lige akkurat at få spilletid igen i bronzekampen. Nu er han pludselig Mario Simionis p.t. foretrukne keeper.

- Det er kanonfedt. Jeg kom jo herop til Frederikshavn, fordi jeg godt kunne tænke mig at være med langt i et slutspil. Jeg tager det med et smil på læben, at det går godt for både holdet og mig, siger Christian Larsen.

WH-keeperen blev passeret tre gange i aftes, men stod en fin kamp mod Rungsted. Som skrevet i en anden artikel vandt White Hawks med 7-3 over Rungsted. 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close