Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.05.2012 | Af: Poul Christensen

K.I.C Crew øverst på skamlen i Belgien

Taget var ved at lette, når K.I.C Crew gik på scenen i Belgien.
Keep It Crazy fra Frederikshavn Sportsdanser Forening fik igen sat Frederikshavn på verdenskortet, da de vandt guld i hip hop. Denne gang ved den store internationale konkurrence BigBang i hip hoppens mekka, Belgien, hvor de bedste hip hop hold fra Europa var samlet. 

K.I.C Crew deltog sammen med over 700 glade hip hop dansere i workshops, battles og konkurrencer over tre dage. Triumfen for danserne og deres to trænere, Sabina Pedersen og Tobias Dee Daran, var total, da holdet vandt både indledende runde, semifinale og ikke mindst finalen suverænt.

Syv internationale dommere dømte til Keep It Crazy´s fordel. Men det bedste for holdet var nok den store anerkendelse, de fik, når de gik på scenen i Belgien som det eneste danske hold. For til trods for kun tre danske publikummer til at heppe var taget ved at lette, når det danske hold gik på scenen. Rigtig stor opbakning gjorde, at K.I.C Crew gav ALT, de havde i sig.

Den internationalt anerkendte dommer og hip hop træner fra Roskilde, Musta Elbahi, var utrolig stolt af det danske crew og udtalte efter konkurrencen:

- Hvor er det dejligt at være dansker i dag, hvor K.I.C Crew suverænt vinder guld over de bedste europæiske hip hop hold.

Tobias Dee Daran deltog også i Battles og nåede, under stor jubel fra sit hold, til finalen i krump.

For de dygtige dansere Mie Haugaard Christensen, Nana Haugaard Christensen, Tobias Dee Daran, Stine Dalsager, Matilde Schepler og Nanna Buus Nielsen har det været noget af et triumfår. De har vundet alt, hvad de har deltaget i af hip hop konkurrencer. Hip Hop International, hvor de kvalificerede sig til verdensmesterskabet i Las Vegas i august, Hop Unite, hvor de kvalificerede sig til VM i Holland til oktober og den nyligt overståede konkurrence BigBang.

Mange års træning og holdspirit lønner sig i år for K.I.C Crew. Det er træner Sabina Pedersen utrolig stolt af.

- Vi topper lige nu, og vi glæder os til VM i Holland, som vi arbejder frem imod. Desværre har vi ikke råd til at tage til Las Vegas, selvom drømmen og ambitionerne er til det. Vi har vundet rigtig meget gennem årene, men vi fornemmer alle, at 2012 er vores år. Det er vi dybt taknemmelige for og ydmyge overfor samtidig med, vi er ved at revne af glæde og stolthed, udtaler Sabina Pedersen og fortsætter:

- Men mine dansere er heller ikke kommet sovende til det. De fleste har danset siden de var tre år og har været et hold siden 2004. Så har der været nogle dansere udefra, der har været på og er sprunget fra. De dansere, der er på K.I.C Crew lige nu og her, er grundstammen fra 2004. Det er et fantastisk ambitiøst og disciplineret hold, min bror og jeg har fornøjelsen af at træne med. Det er så fedt. Holdet ved lige nøjagtigt, hvad det er, Tobias og jeg mener, når vi går i gang med at lære dem et trin eller en stilart. De er så læreivrige og lærenemme. Jo, vi kender alle hinanden og nyder virkelig sådan en fælles tur til Belgien. At vi så kommer hjem med den store guldpokal, er bare så skønt.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Poul Christensen

FOTO: Poul Christensen

FOTO: Poul Christensen

FOTO: Poul Christensen

FOTO: Poul Christensen

FOTO: Poul Christensen

FOTO: Poul Christensen

FOTO: Poul Christensen

FOTO: Poul Christensen

FOTO: Poul Christensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close