Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.03.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Kim Bollerup nomineret til Årets Tagmaler 2017

Tagmaler Kim Bollerup ApS er for andet år i træk finalist i kategorien Årets Tagmaler, når Cirkusbygningen i København 4. april danner ramme om ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017.

 

- Vi har nogle dygtige medarbejdere, der knokler hver eneste dag for at yde en god service over for vores kunder. Derfor er vi naturligvis glade for og stolte over den anerkendelse, som nomineringen til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017 er udtryk for, fortæller Michelle Bollerup fra Tagmaler Kim Bollerup ApS.

Vrksomheden er ud af 3000 virksomheder således blandt de i alt 102 håndværksfirmaer - fordelt på 17 forskellige kategorier -som har fået bedst respons fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017.

De tusindvis af håndværksfirmaer, som er tilmeldt anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017:

- Det er nu sjette år i træk med fremgang på alle parametre i karakterskalaen. Og hvor det samlede karaktergennemsnit sidste år lå på 4,74, er vi i år helt oppe på 4,77. Det går med andre ord fremad for håndværkerne, som bliver stadigt bedre til at levere den gode service, der giver positiv feedback fra kunderne, oplyser Peter Birkelund.

Kim Bollerup ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at han kommer til at stå på scenen som vinder af prisen som Årets Tagmaler. 

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close