Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

Kim Madsen forlader Forsyningens bestyrelse

Direktør Kim Madsen ses her yderst til højre - ved siden af formand Fie Mølholt.
Frederikshavn Boligforenings direktør, Kim Madsen, trækker sig fra bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning. Det sker dagen efter et indslag i TV2 Nord, som i høj grad såede tvivl om valgets troværdighed.

 

Kim Madsen fik 153 af de 617 stemmer, der blev afgivet i løbet af de 10 dage, som valget varede. De 130 stemmer blev dog afgivet på bare en time - og kun to timer før valget sluttede.

Det viser sig, at stemmerne er afgivet af boligforeningen selv, men det var dog ikke beboerne i Frederikshavn Boligforening, der stemte direktøren ind i bestyrelsen. En aktindsigt, som mediet Visbys Verden har stået for, viser,  at det var administrationen i Frederikshavn Boligforening, der på vegne af beboerne stemte - og boligforeningen stemte altså sin egen direktør ind.

Tirsdag middag oplyser Frederikshavn Boligforening i en pressemeddelelse, at direktør Kim Madsen i dag har besluttet at trække sig som forbrugerrepræsentant i Frederikshavn Forsynings bestyrelse.

- Årsagen er den kritik og omtale, der har været i medierne, som risikerer at skade boligforenings omdømme. Vi er i dialog med BL - Danmarks Almene Boliger - for at få en juridisk afklaring på, om der er sket fejl i forbindelse med afgivelse af stemmer fra Frederikshavn Boligforening. Vi har gjort brug af stemmeretten til valget efter vores bedste vurdering af reglerne på området, og vi har handlet i god tro. Skulle vi have begået fejl i forhold til de gældende regler, beklager vi og indretter os efter dette fremadrettet, udtaler formand Fie Mølholt.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close