Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.06.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Kira, Celina og Gustav tog det første spadestik

Kira fra Storkereden, Celina fra Børnetoften og Gustav fra Børnebakken hjalp Paul Rode Andersen.
Gustav, Celina og Kira hjalp fredag eftermiddag Paul Rode Andersen (SF), formand for Børne- og Ungdomsudvalget, med at tage det første spadestik til den nye institution på Peter Wessels Vej i Frederikshavn.


 

I den nye institution, som skal være klar til indflytning senest 31. december i år, samles børn og personale fra de tre eksisterende institutioner Børnetoften, Vuggestuen Storkereden og Børnebakken.

Derfor var det også tre børn fra de nævnte institutioner, som fik æren af at hjælpe Paul Rode Andersen, og det var tydeligt, at Kira fra Storkereden, Celina fra Børnetoften og Gustav fra Børnebakken havde det sjovt.

Den nye institution kommer til at huse i alt 146 vuggestuebørn, børnehavebørn og personale. Den opføres på FfI's tidligere grusfodboldbane på Peter Wessels Vej - på vej ned mod Badmintonhallen og Arena Nord.

Det energivenlige byggeri på 1.603 kvadratmeter forventes at koste 18 millioner kroner. Grunden, som er næsten 8.000 kvadratmeter, indrettes med legeplads og parkeringsplads til 37 biler.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close