Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.08.2020 | Af: Michael Frederiksen

Klasseforskel, da Sæby overraskede i Østervrå

Allan Olsen scorede begge mål, da IF Skjold Sæby vandt 2-0 over Østervrå IF.
Der var overraskende klasseforskel i IF Skjold Sæbys favør, da DS-reserverne, som er oprykkere i serie 2, i dag besejrede Østervrå IF med 2-0 på udebane i sæsonpremieren i serie 2.

 

Allan Olsen blev matchvinder med to mål i første halvleg. Allerede efter tre et halvt minut modtog han bolden i kanten af straffesparksfeltet med ryggen mod mål. Han vendte som på en tallerken og sparkede flot bolden ind i det korte hjørne. Han øgede til 2-0 efter 29 minutter, da han tæt foran mål sendte et fint indlæg fra højre forbi en chanceløs Dennis Rosendal i ØVI-målet.

Netop Dennis Rosendal forhindrede i anden halvleg - med flere redninger - at hjemmeholdet rendte ind i en større lussing.

Det var meget tydeligt, at de blåklædte sæbynitter har trænet hårdere end de rødblusede ØVI-folk. IF Skjold Sæby-spillerne var mere løbevillige og viste kampen igennem stor offervilje. Læg dertil, at gæsterne faktisk også spillede og kombinerede fint.

Omvendt var det op ad bakke for Østervrå IF, som bestemt ikke ligner et hold, der har tænkt sig igen at blande sig i topstriden i serie 2.

- Vi spiller ikke en ret god kamp og får som fortjent. Sæby vandt fortjent. De løber for hinanden og er klogere, end vi er. Vi står bare på flade fødder og håber på, at sidemanden gør arbejdet. Det vinder man ikke fodboldkampe med. Vi er nødt til at hjælpe hinanden, og vi skal have hovederne med, siger ØVI-anfører René Kiel.

Den dobbelte målscorer Allan Olsen blev af Kanal Frederikshavn kåret til Kampens Spiller. Han scorede ikke bare to mål. Han arbejdede stenhårdt og var konstant en trussel.

Der var dog flere spillere, som fortjente denne hæder. Midtbanespilleren Simon Kløjgaard Casper stod også stærkt i billedet.

Den debuterende Sæby-træner Brian Petersen var meget tilfreds med spillernes indsats, og han bemærker, at truppen var uden DS-spillere. Førsteholdet var nemlig optaget af en træningskamp mod 2. divisionsholdet Jammerbugt (0-5).

- Vi håber, at vi ind imellem får nogle spillere ned, som kan hjælpe os, men i dag klarede vi os flot med de spillere, som vi har, konstaterer Brian Petersen.

IF Skjold Sæby har tidligere år haft det svært i serie 2, men at dømme ud fra sæsonpremieren ligner Skjold et hold, der vil lege med i den bedste halvdel.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close