Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.08.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Knivdrab i Aalborg: Anholdt i Frederikshavn

Alle fire mistænkte til knivdrabet i det centrale Aalborg i lørdags er nu anholdt. Foto: Per Frank Paulsen, TV2 Nord
Alle fire mistænkte for lørdagens knivdrab i Aalborg er nu anholdt. De to sidste blev anholdt i dag. Den ene befandt sig på en adresse i Frederikshavn.

 

I går meldte en af de fire anklagede for lørdagens knivdrab på en 27-årig i det centrale Aalborg sig selv, mens en anden blev stoppet i en rutinekontrol. De er nu begge varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger, oplyser TV2 Nord.

De sidste to eftersøgte mænd i weekendens knivdrabssag er i dag blevet anholdt af Nordjyllands Politi. Den ene, en 32-årig mand fra lokalområdet, ringede selv til politiet, der afhentede ham på en adresse i Frederikshavn, hvor han blev anholdt kort før middag.

Den anden, en 25-årig mand ligeledes fra lokalområdet, mødte ind på Politigården i Aalborg sammen med sin forsvarer, og han blev anholdt kl. 13.02.

- Vi har sigtet begge mænd for drab, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der oplyser, at de to mænd i løbet af i morgen skal fremstilles i et lukket Grundlovsforhør i Retten i Aalborg.

Politiet er stadig interesseret i at høre fra vidner, der måtte have set færdselsuheldet eller selve voldsudøvelsen i forbindelse med drabet den 5. august på Østre Allé og Langelandsgade i Aalborg eller i øvrigt ligge inde med informationer om sagen.

Politiet kan kontaktes på 114.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Per Frank Paulsen, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close