Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Køb en juledekoration og støt to gode lokale formål

Her ses Birgitte Nielsen, Niels Korning, Søren Mortensen og Christina Ørskov i forbindelse med overrækkelsen af 40.000 kroner til Hospice Vendsyssel.
Natteravnene og Junior Rangers kan se frem til et økonomisk skulderklap, fordi Lions Club Frederikshavn for tredje år i træk har taget initiativ til idéen om at sælge juledekorationer og samtidig støtte et godt formål.

 

- Mange bakkede op om idéen i 2017 og 2018, og igen i år laver vi et antal dekorationer, som sælges efter først til mølle-princippet, oplyser Søren Mortensen fra aktivitetsudvalget i Lions Club Frederikshavn.

I 2017 var det borgmester Birgit S. Hansen, som valgte dekoration og formål. Overskuddet blev på 30.000 kroner og gik til sorggrupper for børn og unge i Frederikshavn Kommune, Barnets Blå Hus og TUBA, som hver modtog 10.000 kroner.

Christina Ørskov valgte sidste år, at overskuddet fra salget ubeskåret skulle gå til Hospice Vendsyssel i Frederikshavn. Hospice Frederikshavn modtog en check på 40.000 kroner.

- Jeg er meget glad for og beæret over, at Lions valgte mig til at lægge navn til juledekorationen 2018, og jeg valgte med det samme, at overskuddet skulle gå til Hospice Vendsyssel, sagde Christina Ørskov.

Lions Club Frederikshavn håber på samme opbakning til initiativet i år, når medlemmerne henvender sig til det lokale erhvervsliv.

I år har Lions Club Frederikshavn valgt direktør Sten Uggerhøj, Uggerhøj A/S som protektor. Han har valgt, at overskuddet fra salget ubeskåret skal gå til kampen for, at unge ikke kommer ud i misbrug.

Derfor er valget faldet på Natteravnene i Frederikshavn og Junior Rangers i Frederikshavn.

- I disse dage henvender vi os til det lokale erhvervsliv og håber, de vil støtte det gode formål med køb af en eller flere juledekorationer, siger Søren Mortensen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close