Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Købstadsjubilæumsøl frigives på fredag

Skagen Bryghus byder på smagsprøver fredag 18. maj kl. 15.00-15.30.
Skagen Bryghus har i anledning af Frederikshavns 200 års købstadjubilæum brygget en ny øl, som sælges i hele Frederikshavn Kommune.

 

Øllen er en skibsøl, og det navn stammer fra gamle dage, hvor øllen var proviant for den danske flåde og typisk var på to-tre procent alk.

- Men vi har gjort den lidt stærkere, hvilket fremhæver den gode smag. Øllen er brygget på lys bygmalt, mørk karamelmalt og 22% røget malt. Det har resulteret i en fantastisk øl, som er fyldig med dejlig smag af karamel og lidt røg i eftersmagen, skriver Skagen Bryghus i en pressemeddelelse.

Bryghuset byder på smagsprøver fredag 18. maj kl. 15.00-15.30. Så kig forbi og smag øllen, som frigives samme dag.

Skagen Bryghus har også denne dag livemusik med et helt nyt bluesband, som er med flere medlemmer af det nedlagte Busted Blues Band.

En bastard bliver oftest en god hund, fordi den er en blanding af forskellige egenskaber. Sådan er det også med Bastard Blues Band, der med udgangspunkt i elektrisk blues stikker snuden i genrer som rock og boogie. Den uægteskabelige forening af genrer og instrumenter giver en stamtavle, som er en ægte bastard værdig, og bandet kan både bjæffe, snerre og logre med den musikalske hale.

Bandet består af rutinerede folk med mange koncerter og festivals i hundepasset. Sanger Martin Poulsen har baggrund i København, punk og blues. Lars Krüger på congas og mundharpe har været kåret som danmarksmester på mundharpen. Guitarist Peder Pedersen spiller med på en af Danmarks mest efterspurgte vinylplader blandt samlere, og i bandets maskinrum sørger trommeslager Jakob Gammelgaard for at holde omdrejningerne, mens bassist Henrik Flintegaard sprøjter fuelolie og blå kølervæske på efter behov. Tilsammen er der tale om Bastard Blues Band, som spiller blues med plads til glimt i øjet og dans på gulvet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close