Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.04.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Kom til affaldsindsamling i Ålbæk næste søndag

Søndag 22. april inviterer Danmarks Naturfredningsforening på den årlige affaldsindsamling i hele landet. Her samler tusindvis af frivillige borgere affald op fra naturen i deres lokalområde. Du kan også være med til at give din lokale natur en forårsrengøring, opfordrer Tina Himmelstrup, der er formand i Ålbæk Borgerforening.

 

Når den årlige affaldsindsamling løber af stablen i foråret, er det ikke kun lokalafdelingerne fra Danmarks Naturfredningsforening, der er i felten for at samle affald. De bakkes nemlig op af hundredvis af virksomheder, sportsforeninger, klubber og familier, som vier denne søndag til at rydde op i lokalnaturen. Derfor er der indsamlinger i hele landet – og du kan også være med.

I Ålbæk inviterer borgerforeningen atter til affaldsindsamling. Formanden ser hvert år frem til indsamlingen, som er en god kombination af en frisk gåtur og en god gerning for lokalmiljøet:

- Denne dag vil GoRun være kombineret med affaldsindsamlingen, således ruten starter fra Kulturhuset. Vi elsker vores lokalområde og vores natur. Men man bliver jo ærligt talt lidt ærgerlig, når man præsenteres for dåser og madpapir ved mosen på en almindelig gåtur. Derfor er vi igen i år med i affaldsindsamlingen, fortæller Tina Himmelstrup fra Ålbæk Borgerforening.

Sidste år indsamlede foreningen mange kilo affald og en del dåser. Formanden håber, at der bliver mindre affald i år.

- Samler vi mindre ind i år, må vi gå ud fra, at vi alle er blevet bedre til at smide affaldet i skraldespanden og ikke i naturen, mener Tina Himmelstrup, som glæder sig til at tage imod en flok friske frivillige på årets affaldsindsamling.

Indsamlingen begynder kl. 10.00 i Kulturhuset. Bagefter er borgerforening klar med kaffe og kage. Tilmelding er ikke nødvendig, men medbring gerne et par arbejdshandsker.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close