Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.04.2018 | Af: Michael Frederiksen

Kommunen vil forsøge at sælge Syvstenhallen

Det har tidligere heddet sig, at Syvstenhallen lukkes 1. maj 2018. Det sker ikke. Kommunen holder hallen åbent i samme omfang som i dag.
Syvstenhallen skal sælges. Det er indstillingen fra politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune.

 

- Det gør vi, fordi vi ser det som en mulighed for at bevare Syvstenhallen. Det er naturligvis affødt af henvendelsen fra Vendsyssel Håndbold, men ved et eventuelt salg kommer det selvfølgelig til at foregå på ordentlige vilkår, hvilket formentlig betyder et åbent udbud, oplyser formand Anders Broholm (V), Kultur- og Fritidsudvalget.

Han understreger, det er vigtigt, at kommunen ved et salg opstiller nogle klare krav. For eksempel at foreninger, der i dag bruger hallen, også kan det fremadrettet, og at kommunen sikrer sig i forhold til eventuelle fremtidige økonomiske bindinger.

Sagen kommer nu i Økonomiudvalget på onsdag, som skal sige endeligt ja til at arbejde videre med et salg.

- Jeg synes det her er en spændende og ny løsning, der tilgodeser Syvsten, de lokale klubber og måske også Vendsyssel Håndhold, og derfor arbejder jeg positivt for den her løsning. Det er svært at se for sig, at vi har midlerne til renovere hallen selv, så derfor er dette den bedste løsning, vurderer Anders Broholm.

Det har tidligere heddet sig, at Syvstenhallen lukkes 1. maj 2018. Det sker ikke. Kommunen holder hallen åbent i samme omfang som i dag, indtil der er en afklaring omkring salg.

- Hvis der er små skader, der skal udbedres for, at hallen kan køre, så bliver de det. Vi skal turde tænke nyt for at få mest muligt ud af vores kroner. Det er det her et eksempel på. Jeg håber, det lykkes til gavn for Syvsten og brugerne, men nu må vi se, siger Anders Broholm.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close