Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Koncertoplevelser med årskort er populært

Spillestedet Maskinhallen i Frederikshavn indførte en ny billettype for en måned siden. Og spillestedslederen er overvældet over interessen for at støtte op om musikken og de mange kunstnere, der gæster Maskinhallen.

 

Som regionalt spillested er forpligtelsen blandt andet at præsentere musik, der eller ikke ville have kommet til landsdelen. Maskinhallen præsenterer folk og roots musik af høj klasse – og reaktionen fra publikum er entydig.

- Vi har så mange glade gæster i Maskinhallen til koncerterne. Dels selvfølgelig på grund af musikken, men jeg kan mærke, at det også er noget andet, der gør det. Folk er vilde med stedet, stemningen - og de økologiske øl, siger spillestedsleder Jens Ole Amstrup.

- Det har naturligvis sat gang i tankerne hos os – og for en måned siden lancerede vi et Årskort. Og det er altså blevet taget virkelig godt imod. Årskortet giver adgang til alle koncerterne til en enhedspris på 50 kroner hver gang. Vores målsætning er, at vi har solgt 100 inden årets udgang.

Maskinhallen leverer cirka 80 koncerter om året med danske og udenlandske artister i Skolegade 8, Frederikshavn.

Desuden afvikler Maskinhallen koncerter i Sæby, Brønderslev, Lønstrup, Tolne og på Livø i samarbejde med lokale foreninger og festivaler.


 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close