Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.03.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Kreativt ægtepar åbner kursus- og eventcenter

Se flere fotos under artiklen.
Reklametegner og pædagogmedhjælper Claus Jochumsen har netop åbnet firmaet Idecompany sammen med skrædder og designer Merethe Degn Nielsen.

 

Hos Idecompany i Søndergade 43 B i Frederikshavn kan du blandt andet få undervisning af Claus Jochumsen i at lave fotobøger med de mange fotos, som man ofte har på pc eller mobil. 

Claus Jochumsen er også manden bag "Fotodag i Frederikshavn", hvor fotointeresserede i alle aldre fortolker emner med deres kameraer.

Merethe Degn Nielsen underviser i syning og har netop afholdt første børnesykursus. Der er planlagt kurser med kjoler i stretch og genbrugstrylleri i denne måned.

Idecompany har også et konfirmand-arrangement, hvor du kan få rettet din kjole til og finde det sidste tilbehør til den store dag.

Lokalerne bruges på udvalgte dage også til pop up shops med Merethe Degn Nielsens eget tøjmærke, Rebel Love, som primært er lavet af genanvendte materialer.

Det kreative par har også planer om foredrag, workshops og gæsteundervisere i deres nyindrettede lokaler, og de håber, at Idecompany vil blive byens nye samlingssted for kreative sjæle.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Claus Jochumsen

FOTO: Claus Jochumsen

FOTO: Claus Jochumsen

FOTO: Claus Jochumsen

FOTO: Claus Jochumsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close