Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Krisztina Marias femte bog udkommer i dag

De fleste kvinder længes ifølge Krisztina Maria efter at få kontakt til urkvinden. Det hjælper bogen UTÆMMET med.
I dag sender frederikshavneren Krisztina Maria sin femte bog på gaden. Er du klar til, én gang for alle, at udleve det, du inderst inde ønsker? Og samtidig bevare lysten og evnen til at gøre det resten af din tilværelse? Så skal du læse Krisztina Marias nye bog, UTÆMMET.

 

UTÆMMET handler om at trække en streg i sandet og udleve det, du går og længes efter, men hidtil ikke har kunnet knække koden til. Bogen er en step-by-step guide til at blive fri og udleve, hvem du virkelig er.

Fri til at træffe de bedste valg for dig selv. Fri til at turde stå ved og ikke kompromittere, hvad du ønsker af din tilværelse. Fri til at elske dig selv med hud og hår. Fri til at styre slagets gang og lede dit eget liv i stedet for at følge andre, som gerne vil diktere, hvad du skal eller ikke skal. Fri til at følge dig selv, stole på din intuition og få adgang til al den saft og kraft, der lever
og bor i dig, og som endnu er uforløst.

Personlig træner og livsstilscoach Krisztina Maria har gennem sin egen virksomhed det seneste årti hjulpet, guidet og inspireret tusindvis af mennesker, primært kvinder, til at leve et stærkere, sundere og mere powerfuldt liv i overensstemmelse med, hvem de virkelig er, indeni og udenpå.

Hun er født og opvokset i Frederikshavn, men bor i dag i København. Hun har nu skrevet fem bøger indenfor forandring og livsstilsgenren. Krisztina Maria har gennem tiden hjulpet fremtrædende personligheder som Lotte Reimar, Annette Heick og Anna Thygesen.

- UTÆMMET er til dig, der tør se dig selv i øjnene. Til dig, der er parat til at rive dét ned, som ikke fungerer. Til dig, der er klar til at bygge dig selv op - indefra og ud - stærkere end nogensinde før. Mit ønske med bogen er at tænde en gnist inden i dig, så din indre ild ALDRIG mere brænder ud. Så du for evigt forbliver tro mod dig selv, og med det udgangspunkt går i
gang med at skabe det liv, du drømmer om. Hvis du er klar til at lægge den indsats i det, som det kræver, kan du få det meste, som du (måske) alt for længe har gået og længtes efter, til at lykkes. Alting begynder og slutter med dig, fastslår Krisztina Maria.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close