Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.11.2015 | Af: Lasse Burholt

Kritik af anonymt indlæg: - Simpelthen så fesent

Lasse Burholt: - Er skolereformen no go eller go go? Jeg kan ikke med sikkerhed sige det. Som forælder.
Lasse Burholt har skrevet dette indlæg: "Af frygt for konsekvenserne ønsker personen bag dette indlæg ikke at få sit navn offentliggjort" - sådan indledes endnu et input i debatten om folkeskolen på Kanal Frederikshavn under overskriften "Tingene spiller ikke rigtig mere i folkeskolen".

 

Det er simpelthen så fesent, at vedkommende ikke vil kobles sammen med det skrevne.

Det vil jo - i skribentens terminologi - svare til, at jeg ikke vil koble mit navn sammen med kommentaren "fesent" af frygt for repressalier og konsekvenser mod de tre børn jeg har i folkeskolen - og måske endda på samme skole som denne lærer.

Han (kvalificeret bud) kan ikke rigtig lide lugten i bageriet, men han kan alligevel godt lide at spise kagerne.

Jeg synes - vil jeg skynde mig at indskyde - at det er et rigtig godt input, som alt andet end lige på alle mulige måder giver stof til eftertanke.

Det endda til trods for jeg - som forælder - har udtrykt mig skarpt over flere omgange på Facebook - med en opfordring til at lade skolereformen bundfælde og finde sin plads - inden vi saver alt i småstykker alene fordi forandringer skaber.... forandringer.

Jeg - som forælder - til nu tre i folkeskolen - har endnu for lidt grundlag at basere et no go eller et go go på.

Det samtidig - og måske især - fordi vi netop har sendt den tredje "kunde" i butikken - endda som en del af rullende skolestart, som i den grad også er en forandring - en lille smule forvirrende erkender jeg. Og så måske alligevel ikke:

Vores tilgang er ihvertfald som udgangspunkt bundet op på "den bette kender jo ikke til andre skolestartsformer".

Er skolereformen no go eller go go? Jeg kan ikke med sikkerhed sige det. Som forælder.

Ham (eller måske hende) der påkalder sig anonymitet af frygt for konsekvenserne i den her artikel har ihvertfald taget stilling.

Skolereformen har jo (også ifølge ham... eller hende) konsekvenser for børnene hver eneste dag. De kan jo bare ikke så godt møde op i skolen eller være der på deres pind helt anonymt.

Håber da ikke, han (eller hun) lærer vores børn, at det er i orden at have meninger og dele dem uden at koble det sammen med, hvem man er.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close