Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.04.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Kun ét forsikringsselskab tilbage i Frederikshavn

GF Nord bliver ved med at være frederikshavnernes lokale forsikringsselskab, lover Linda Arentsen, Birthe Jensen og Jens Jørgen Vinther fra GF Nords hovedkontor i Rimmensgade.
Der findes stadig et forsikringsselskab i byen, hvor kunderne får trykket hånd i stedet for "tryk selv". Mens alle andre landsdækkende forsikringsselskaber har lukket og slukket i Frederikshavn, har GF Forsikring ingen planer om at flytte. Tværtimod.


 

- Vi truer med at blive, lyder det skælmsk fra formand for GF Nord, Jens Jørgen Vinther.

Den lokale forsikringsformand kan nemlig melde om fortsat fremgang og meget høj medlemstilfredshed. Recepten lyder: Billig bilforsikring med overskudsdeling, gode forsikringer til hele familien og god, personlig rådgivning tæt på.

GF Forsikring er et utraditionelt selskab, der ejes af 68 selvstændige forsikringsklubber rundt om i landet, heriblandt GF Nord.

- I GF Nord er man ikke alene er kunde, man er medlem af forsikringsklub. Vi er ikke sat i verden for at tjene penge til aktionærer. Tværtimod sætter vi priserne så lavt som muligt og sender et eventuelt overskud af bilforsikringerne tilbage til medlemmerne, siger Jens Jørgen Vinther.

Tilbagebetalingen i GF Nord været gennem alle årene været flot og er typisk 2,5 mio. kroner om året. Senest har medlemmerne således fået 15 procent af deres bilforsikringspræmie for 2011 retur

Forretningsfører Birthe Jensen er et af de ansigter, frederikshavnerne møder på kontoret i det daglige. Hun er ikke i tvivl om, hvorfor GF Nord har rundet de 17.000 forsikringer og er godt på vej til at nå sit mål om at blive det foretrukne forsikringsselskab i området.

- Mange vendelboer kan godt lide, at vi tager os tid til at snakke med dem på kontoret. Man kan altid komme ind og se os i øjnene. Forsikring er en tillidssag, og det gælder begge veje, siger Birthe Jensen.

Hendes kolleger på Frederikshavn-kontoret, Linda Arentsen og Anette Fogh-Andersen, tilføjer, at nærheden til kunderne også kan – og skal - mærkes i telefonen.

- Vi lægger stor vægt på den personlige dialog, for forsikringsprodukter kræver god rådgivning. Ens behov skifter livet igennem, og det er vigtigt, at man hverken er over- eller underforsikret. Jo bedre vi kender hinanden, jo bedre rådgivning kan vi give til den enkelte, siger de.

Ud over hovedkontoret i Frederikshavn har GF Nord også et kontor i Hjørring, hvor yderligere to medarbejdere er ansat. Ved sygdom eller ferie hjælper medarbejderne hinanden på de to kontorer, der har fælles ledelse og bestyrelse.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Lars Horn, Baghuset

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close