Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.07.2020 | Af: Michael Frederiksen

Kvist hverken udbrændt eller pensionsmoden

Bjarne Kvist: - Jeg brænder stadig for at være med til at udvikle vores kommune.
Viceborgmester Bjarne Kvist ved endnu ikke, om han genopstiller ved kommunalvalget næste år i november. Skagboen er én af seks socialdemokratiske byrådsmedlemmer, som er over 70 år, når vælgerne skal stemme.


 

- Der er jo næsten halvandet år til endnu, og vi skal først meddele, om vi stiller op til foråret, så jeg har rigelig tid til at overveje for og imod, siger Bjarne Kvist til Kanal Frederikshavn.

Han føler sig hverken senil, udbrændt eller på anden måde pensionsmoden i forhold til byrådsarbejdet, selv om han netop er fyldt 69 år.

- Jeg brænder stadig for at være med til at udvikle vores kommune, og jeg mener stadig, jeg har indflydelse på de beslutninger, der træffes, og jeg mener min erfaring, efter indtil videre 23 år i byrådet, er en styrke, der kan bruges, udtaler Bjarne Kvist.

Føler du ikke, at yngre kræfter bør komme til?

- Jeg kunne bestemt ønske mig, at der var flere unge, der ville stille op, men jeg mener nu ikke nødvendigvis det i sig selv, er en kvalifikation at være ung eller det modsatte at være 70, fortæller Bjarne Kvist.

Han vurderer, at en bred sammensætning både køns- og aldersmæssigt er det optimale.

- Men det er jo i sidste ende op til vælgerne, hvem de ønsker, skal repræsentere dem. Om jeg bliver en af valgmulighederne, har jeg ikke afgjort med mig selv endnu, siger Bjarne Kvist.

75-årige Jens Hedegaard, der p.t. har sygeorlov, 71-årige Irene Hjortshøj, 70-årige Kenneth Bergen, 69-årige Ole Rørbæk Jensen og 69-årige Karl Falden er de fem andre S-byrådsmedlemmer, som er over 70 år ved kommunalvalget i 2021.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close