Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.10.2017 | Af: Michael Frederiksen

LA: BUPL's valgmøde bør ikke holdes i arbejdstiden

Liberal Alliance i Frederikshavn Kommune udebliver fra et valgarrangement - arrangeret af BUPL - i protest mod, at mødet finder sted midt i arbejdstiden.

 

Mandag 23. oktober har BUPL (Børne- og Ungdomspædagogernes Landsbund) inviteret til valgarrangement i tidsrummet fra kl. 10.00-13.00 i FFK-Centret i Frederikshavn.

BUPL har inviteret tillidsrepræsentanter fra kommunens institutioner (daginstitutioner, SFO, klub), ledertillidsrepræsentanter, distriktsledere, skoleledere og SFO-ledere.

Derudover er alle spidskandidater til kommunalvalget inviteret, men det bliver ude Liberal Alliance.

- Børne og ungeområdet i Frederikshavn er presset af flere faktorer. Derfor er vi uforstående overfor, at man en mandag formiddag har tid til at deltage i et valgarrangement fremfor at være hjemme på institutionen/skolen og varetage ledelsesopgaver der. Som lærer ved jeg, at vi efter en ferie - i dette her tilfælde efterårsferien - kan sidde med sager om elever, hvor vi har brug for at tale med ledelsen, siger byrådskandidat Ellen Tegllund (LA).

Hun er glad for, at det nuværende byråd, hvor LA ikke er repræsenteret, har tilført børne- og ungeområdet økonomiske midler.

- Men så må man også vise som skole/institution, at man formår at prioritere sin tid bedst muligt. Vi stiller gerne op til et valgarrangement i BUPL's regi, men ikke en formiddag i arbejdstiden. Et valgarrangement med deltagelse af kommunale ansatte og ledere skal ikke ske i arbejdstiden, fastslår Ellen Tegllund.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close