Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.04.2013 | Af: Kanal Frederikshavn

LA vælger Peter Laigaard som sin spidskandidat

Peter Laigaard bliver som ventet Liberal Alliances spidskandidat ved kommunalvalget.
Liberal Alliance valgte onsdag aften Peter Laigaard som partiets spidskandidat ved kommunalvalget i november i Frederikshavn Kommune.

 

Herudover opstiller Liberal Alliance i første omgang tidligere ejendomsmægler Sten Bach og Pia Piontek. Man er i kontakt med flere spændende emner, der ligeledes forventes at stille op. Opstillingsformen er sideordnet, mens den endelige placering på listen fastlægges senere.

- Jeg er glad for denne tillidserklæring fra de øvrige medlemmer. Vi har i den grad brug for, at der bliver sat en helt anden kurs i kommunen. Vi bliver nødt til at holde hus med vores fælles husholdningspung og få indført et generelt skatte- og afgiftsstop. Vi kan simpelthen ikke være bekendt at komme som en "tyv om natten" og sætte skatten op hver gang, der skal laves budget, mener Peter Laigaard.

- Skattestigninger er samtidig en stor hæmsko for bosætningspolitikken, ligesom vi alle desværre kan forvente, at huspriserne falder yderligere. Derudover skal vi arbejde for at frit valgs løsninger bevares og at pengene følger borgerne. Vi skal have stoppet gældsætningen af kommunen, der er på vej mod astronomiske 1.3 mia. kr. og i den grad belaster budgettet med store renteudgifter. Vi går generelt til valg på en klassisk borgerlig liberal politik, lover Peter Laigaard.

Han kom ind i byrådet for fire år siden, da han stillede op for Venstre. Han forlod dog Venstre i protest, da partiet gik sammen med SF.

Inden opstillingsmødet holdt Liberal Alliance Frederikshavn sin generalforsamling. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende således: Formand Søren Andreasen, Lars Leen, Nicolai Horn, Ellen Tegllund, Pia Piontek, Sten Bach og Peter Laigaard.

Søren Andreasen mener, at der i den grad er brug for Liberal Alliance i Frederikshavn Kommune.

- Borgerlige vælgere må konstatere, at en stemme på Venstre og Konservative ved sidste valg var en stemme på Socialistisk Folkeparti. Resultatet har været skattestigninger, gældsætning og et at landets værste erhvervsklimaer, siger Søren Andreasen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close