Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Lægernes dom: Bumagin færdig for denne sæson

Aleksandr Bumagin fyldte 34 år i går, mens hans fødselsdag bød på dårlige nyheder. Foto: Danmarks Ishockey Union
Frederikshavn White Hawks stærke russer, Aleksandr Bumagin, kommer ikke til at spille flere kampe i denne sæson. Det har de seneste dages undersøgelser på sygehuset vist.

 

- Skadens omfang er endnu ikke defineret 100 procent, men det er sikkert og vist, at Bumagin ikke kommer til at spille ishockey mere i den her sæson, oplyser høgene på deres hjemmeside.

White Hawks kan ikke hente en erstatning for den stærke russer, idet sidste frist for skrive kontrakter med udenlandske markspillere udløb i går.

- Der er meget uheldigt, konstaterer WH-direktør Henrik Andersen.

Aleksandr Bumagin skal igennem nye undersøgelser på torsdag, og her vil knæskadens alvorlige omfang blive stillet endeligt. Men han er blevet stillet i udsigt, at der ikke bliver mere ishockey for hans vedkommende i denne sæson.

- Vi er naturligvis kede af at miste Bumagin, men mest af alt kede af det på hans vegne efter en turbulent sæson med alvorlige skader, lyder det fra Frederikshavn White Hawks.

Aleksandr Bumagin, som fyldte 34 år i går, nåede blot at spille 16 kampe i denne sæson. Her blev det til 19 point (3+16).

 

BillederTilføj billede


FOTO: Danmarks Ishockey Union

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close