Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.04.2012 | Af: Jette Lyng

Læsø deltager i Torvedage på Kirkepladsen i Fr.havn

Årets første Torvedag på Kirkepladsen er lørdag 5. maj.
Igen i år vil der på Kirkepladsen være torvedage den første lørdag i måneden til og med november. Her vil der fra kl. 10-14 være et udbud af gode og spændende råvarer fra lokalområdet, krydret med specialiteter fra andre egne.


 

Kunderne vil kunne opleve en hyggelig, afslappet stemning, hvor man kan se, dufte og smage på de mange forskellige råvarer, ofte krydret med en historie fra de enkelte producenter. Der vil være et varieret udbud af varer afhængig af årstiden.

Som noget nyt i år vil kunderne kunne opleve og købe en bid af Læsø på Torvedage på Kirkepladsen.

Læsø - Kattegats perle - er i år med til torvedagene i Frederikshavn. Læsø vil optræde som en samlet enhed og have mange forskellige og lækre fødevarer med fra den skønne ø.
Du får mulighed for at købe sydesalt med hjem, som du kan krydre din røgede fjæsing eller fiskefrikadeller med. Der kan købes mel fra Læsø til lækre speltboller, og på de dejlige solskinslørdage kan du smage ægte Læsø is. I Læsø-boden kan du også købe Læsø-honning, kartofler eller en krydret Læsø-spegepølse. De mange specialiteter sælges selvfølgelig med højt humør og en god historie fra Læsø.

På torvedagen i maj kan kunderne desuden købe ost, brød, blomster, marmelader, specialiteter, vin, hjemmerøget bacon og specialpølser.

På udvalgte torvedage vil der hen over sommeren være forskellige former for musik samtidig med, at torvedagen finder sted. F.eks. arrangerer Frederikshavn Kirke små torvedagskoncerter på en halv time i juni, juli og august.

Folkene bag Torvedage på Kirkepladsen er fra Erhvervsnetværket Morgenfruerne, Handels- og Virksomhedsforeningen FREDERIK og Erhvervshus Nord, som i fællesskab bidrager til at Torvedage på Kirkepladsen kan gennemføres og dermed være med til at præsentere og markedsføre gode, lokale råvarer fra lokalområdet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close