Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.02.2018 | Af: Michael Frederiksen

Lasse Meling efter MGP: Flere kender mit ansigt

To kvindelige publikummer kom efter showet hen til Lasse Meling og roste ham.
Den kun 19-årige frederikshavner Lasse Meling smilte og var glad og tilfreds, selv om det ikke lykkedes ham at komme i finalen i Dansk Melodi Grand Prix 2018, som lørdag aften blev afviklet i Gigantium i Aalborg og sendt direkte på DR1.

 

- Jeg har fået vist mig frem på tv, så mange flere kender mit ansigt nu, sagde Lasse Meling til Kanal Frederikshavn umiddelbart efter, at "vikingen" Jonas Flodager Rasmussen fra Viborg havde vundet konkurrencen med sangen "Higher Ground".

10 sange deltog i Dansk Melodi Grand Prix 2018, og vanen tro kvalificerede de tre med flest stemmer sig til finalen. Her var Lasse Melings "Unfound" desværre ikke med.

- Men jeg gættede faktisk de tre sange, som gik videre, afslørede Lasse Meling.

Han indledte det store show siddende i Green Room, hvorfra han kunne se de første deltagere i aktion på scenen, inden han selv blev hentet. Og jo, den unge frederikshavner kunne godt mærke, at der var nerver på.

Kl. 20.41 var det så Lasse Melings tur. 5.500 tilskuere i Gigantium gav ham en flot velkomst.

- De første fem sekunder var vilde. Jeg kunne virkelig mærke, at der var mange mennesker, men herefter var det som om, at jeg glemte det og kom ind i min egen lille boble, fortalte Lasse Meling, mens to nye fans kom over for at hilse på ham.

- Vi vil bare lige sige, at vi synes, din sang var rigtig god, og du var en af dem, som formåede at komme ud over scenekanten, sagde de to kvindelige publikummer til Lasse Meling.

Han smilte og takkede, og blev på denne måde bekræftet i, at der efter i aften er mange flere i Danmark, som kender Lasse Meling fra Frederikshavn. Det er vigtigt, når man ønsker at leve af sin musik.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close