Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.04.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Lilly Pedersen fortsætter som teater-formand

Frederikshavn Teaterforening havde onsdag aften generalforsamling, hvor 122 deltagere fik en indholdsrig aften.

 

- Den ordinære generalforsamling gav et tilbageblik på året, der er gået, i en travl og meget engageret lokal forening, som deltager i mange møder og er en aktiv del af det samfund, vi er en del. Vi sikrer med en positiv indsats et udbytterigt samarbejde med hoteller, restauranter samt erhvervslivet, og ikke mindst er vi med til at tilføre Frederikshavn Kommune formidlingsstøtte fra staten, fortæller formand Lilly Pedersen.

Foreningen tæller næsten 300 medlemmer. Bestyrelsen glæder sig over, at så stor en del af disse møder op til generalforsamlingen.

Der var valg til bestyrelsen. Betty Rode, Tina Conradsen og Lilly Pedersen blev alle genvalgt for en to-årig periode. Erik Salling og Bente Olesen blev valgt til suppleanter.

Efter den ordinære generalforsamling fik deltagerne gennemgået den kommende sæsons brochure af skuespiller Jacob Morild. Dette var en stor succes, og der blev lystigt krydset af i programmet.

- Aftenen sluttede med en fællessang, hvor Jacob Morild underholdt os ganske kort, og alle gik glade fra det Musiske Hus, fortæller formanden.

Primo maj kan alle købe billetter enten via hjemmesiden eller ved henvendelse til Billetten eller Arena Nord.

Denne sæson afsluttes 4. maj til en næsten udsolgt forestilling med Folketeatrets store opsætning af "Mød mig på Cassiopeia".

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close
privatehd.org