Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.07.2010 | Af: Almina Nikontovic

Livet, du drømmer om, er måske lige om hjørnet

Almina I. Nikontovic står bag firmaet AIN-VISION.
AIN-VISION er en ny virksomhed etableret 2. juni 2010 i Frederikshavn. Bag virksomheden står Almina I. Nikontovic, som er uddannet Lifecoach igennem en to-årig uddannelse ved ID Academy.


 

Almina er desuden uddannet cand. mag i kommunikation og sprog, mastercoach ved Coach Academy og har igennem fem år arbejdet med undervisning, rådgivning og konsulentarbejde.

AIN-VISION arbejder med stressforebyggelse, coaching og undervisning. 

Føler du, at du er ved at miste overblikket, har du i perioder svært ved at sige fra, har du en fornemmelse af du konstant er bagud, er du ved at miste din handlekraft og livsglæde, er du ved at være udbrændt?

Har du brug for at komme ud af den onde cirkel, få sat nye mål i dit liv, få mere glæde og overskud i din hverdag og være mere nærværende overfor din familie?

Her er coaching et effektivt værktøj, som hjælper dig til at finde dine evner og indre ressourcer og blive i stand til at løse de udfordringer du står overfor.

Nu har du chancen til at få en sparringspartner, der møder dig der, hvor du er.

Udbyttet af coaching er en dybere afklaring af dine ressourcer og værdier, dybere forståelse af dine mønstre, mere glæde og overskud og større balance i dit liv.

Læs mere på www.idlifecoachnord.dk

 

BillederTilføj billede


FOTO: Almina Nikontovic

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close