Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.05.2012 | Af: André Hansen

Løvehockey i Fr.havn nomineret til flot pris

Elitespillerne har skabt PR for klubben, hvilket har resulteret i en større interesse og flere medlemmer.
Tre projekter er af Dansk Ishockey Union blevet nomineret i kategorien Årets Breddeprojekt. Blandt disse er Løvehockey i Frederikshavn Ishockey Klub blivet nomineret som resultat af mange timers frivilligt arbejde under rekruttering af nye spillere.

 

Klubbens tidligere sportschef, Kasper Kristensen, valgte tidligere at lægge flere kræfter i rekruttering til klubben, samtidig med at de mange frivillige i klubben har udført et stort stykke arbejde. Blandt andet har tidligere elitespillere, trænere og ledere skabt stor omtale for klubben, hvilket har skabt større interesse for klubben og i sidste ende flere medlemmere.

Kasper Kristensen er stolt af nomineringen, og han er ikke et sekund i tvivl om, hvem der har båret den hjem.

- Vi har så mange frivillige kræfter, som gør et kæmpe stykke arbejde. De nye bliver taget rigtig godt imod og kan låne gratis udstyr, ligeså vel som de har en gratis prøvetid i klubben på to måneder. Det er ting, der bliver lagt stor vægt på, og noget som de er begejstret for i Dansk Ishockey Union. Så har vi vores mange tidligere elitespillere, som giver en masse tilbage til de unge i dag. Det betyder virkelig meget for klubben. Og for et år siden samlede de virksomheder, som er er medlemmer i erhvervsklubben, ind og gav noget til klubben. Alle de frivillige gør så meget de kan, og det er derfor, at vi er blevet nomineret. Vi er meget stolte, og selvom vi ikke skulle vinde, så er nomineringen et stort skulderklap, konstaterer Kasper Kristensen.

Klubben har til fulde levet op til de DIU-krav, som stilles for "LØVE" konceptet. Og sammen med det øvrige arbejde, som klubben har udført for at gavne rekrutteringen, er klubben nu klar til at konkurrere med de to øvrige klubber i København.

Dansk Ishockey Union afholder onsdag 23 maj for første gang Dansk Ishockey Award i Cirkusbygningen i København. Her bliver det afsløret om Frederikshavn Ishockey klub kan kalde sig årets breddeprojekt i Dansk Ishockey Union.

 

BillederTilføj billede


FOTO: André Hansen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close