Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.05.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Lokal deltagelse i turismefremstød i Norge

I dag er Turisthus Nord i Norge for at markedsføre Skagen, Frederikshavn og Sæby sammen med en række turismeaktører.

 

Lørdag 26. maj kan ferieglade nordmænd møde repræsentanter for danske attraktioner og destinationer til Color Lines store event "Danmark på torvet" i Kristiansand.

"Det er dejlig å være norsk i Danmark!". Det slogan kender de fleste af os, og der er ingen tvivl om, at nordmænd elsker at holde ferie i Danmark.

Derfor er der også fuld fart med masser af ferieglade nordmænd, når Color Line hvert år holder PR-eventet "Danmark på torvet" i Kristiansand. Her kan nordmændene møde repræsentanter for danske attraktioner og destinationer og høre nærmere om skønne ferieoplevelser i Danmark.

Turisthus Nord er blandt de mange aktører, der er med på torvet i Kristiansand denne weekend sammen med Scandic The Reef, Color Hotel Skagen, Skagen Strand Hotel og Feriecenter samt koloristen Peder Ravn.

- "Danmark på torvet" er et fantastisk hyggeligt arrangement, hvor vi sammen med vores medlemmer får en gylden mulighed for at markedsføre Skagen, Frederikshavn og Sæby samt de andre perler i vores område. Vi har en masse spændende oplevelser at byde på året rundt, så vi har masser af ferietips og godt humør med i ærmet, udtaler turistdirektør René Zeeberg, Turisthus Nord.

Også Læsø Turist- og Erhvervsforening deltager i fremstødet i Kristiansand.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close