Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.07.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Lokal el-installatør glad og stolt over flot pris

- Vi knokler hver dag for at yde en god service, så vi er naturligvis stolte over den anerkendelse, siger Johannis Lydersen (t.h.), indehaver af JJ Electrical Consulting ApS.
Det er en stolt og glad Johannis Lydersen, der har modtaget nyheden om, at JJ Electrical Consulting ApS, Krogen i Frederikshavn, er udråbt som vinder af ÅRETS HÅNDVÆRKER® i kategorien "El-installatør 0-1 ansatte".

 

- Vi knokler hver dag for at yde en god service, så vi er naturligvis stolte over den anerkendelse, siger Johannis Lydersen.

Håndværksfirmaer, fordelt på 24 forskellige fagkategorier, opnåede at blive udråbt som finalist baseret på de kundeanmeldelser, de har modtaget på landets største anmeldelsesside for håndværkere, www.anmeld-haandvaerker.dk.

JJ Electrical Consulting ApS er blandt landets bedst anmeldte håndværkere og kan nu kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020.

- Vi er naturligvis glade for og stolte af den anerkendelse, fortæller Johannis Lydersen, som står i spidsen for JJ Electrical Consulting ApS.

De tusindvis af håndværksfirmaer, som anvender www.anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020:

- Det er nu niende år, vi holder awardshowet. Året 2020 har vist sig at være endnu et rekordår. Feltet har aldrig været større. Siden sidste år har vi afviklet awardshowet over to dage. Og i 2020 med en stor fremgang i antallet af finalister. Den samlede karakterskala ligger forsat høj på 4,75 ud af 5.0. Vi har de seneste år set en stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. I dag er der fuld fokus på kundeservicen, og det skaber mange tusinde gode byggeoplevelser hos danske boligejere, konstaterer Peter Birkelund.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close