Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.11.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Lokal klub får 175.332 kroner af Nordea-fonden

Se hele kortet ved at klikke på ikonet under artiklen.
Skagen Kajakklub får 175.332 kroner til indkøb af udstyr til SUP og kajaksurf med henblik på at gøre foreningen mere attraktiv og tilbyde flere mulighed for at dyrke vandsport.

 

Pengene kommer fra Nordea-fonden, der i dag har offentliggjort de 65 lokale kystprojekter i hele landet, som får andel i 29,2 milioner kroner fra Kysten er klar-puljen. Det er 4,2 millioner kroner mere end planlagt.

- Det var ganske enkelt meget vanskeligt at vælge fra. Ansøgningerne emmede af engagement og vi kunne næsten mærke, hvordan lokale ildsjæle brænder efter at komme i gang ude ved kysterne. Derfor besluttede vi helt ekstraordinært at sprænge puljens loft med sætte ekstra 4,2 millioner kroner af, fortæller Nordea-fondens direktør Henrik Lehmann Andersen.

I alt ender Nordea-fonden med at fordele 29,2 millioner kroner til 65 kystaktiviteter i hele landet i anden og sidste uddelingsrunde af fondens kyst-pulje.

De udvalgte projekter fordeler sig geografisk næsten helt jævnt over landets fem regioner, og omfatter alt fra vandsport og vinterbadning til kulturformidling.

Skagen Kajakklub er ene om at få støtte i Frederikshavn Kommune.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close