Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.04.2012 | Af: André Hansen

Lokale håndværkere hyret til at arbejde i hele landet

Larsen & Tamborg og elinstallatør Emil Sørensen er to af de frederikshavnske firmaer, som nyder godt af den investeringslystne bornholmer Jens Wendel.

Bornholmske Jens Wendell er indehaver af BB-Hotels, som for to år siden overtog Turisthotellet i Frederikshavn. Efter samarbejdet med hovedentreprenør Larsen & Tamborg A/S fra Frederikshavn besluttede Jens Wendell at benytte samme arbejdskraft i bl.a. Vejle til restaurering af endnu et hotel. Det samme kan nu blive aktuelt i Aalborg, hvor bornholmeren vil investere 250 millioner kroner.

 

Hver mandag morgen kl. 4.30 drog 20 frederikshavnske håndvækrere til Vejle for at renovere hotellet i Vejle. Jens Wendell opkøbte hotellet Park Hotel og gjorde det til endnu et hotel i sin kæde, BB-Hotels. Under projektet var Larsen & Tamborg hovedentreprenør, eftersom at håndværkernes arbejde i Frederikshavn gjorde Jens Wendel ovenud tilfreds.

Nu håber de frederikshavnske håndværkere sikkert noget lignende sker i Aalborg, hvor Jens Wendell har opkøbt et areal på 12.500 kvadratmeter på havnen i Nørresundby. Her skal der både ligge butikker, boliger og hotel. Ifølge Bornholm.nu vil Jens Wendell investere 250 millioner kroner i sit nye projekt.

Hvis de de frederikshavnske håndværkere igen bliver hyret til jobbet, så er det et stort projekt, som Larsen & Tamborg går imøde, hvilket kan skabe positiv indflydelse på Frederikshavn by.


 


BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

VideoerTilføj video

Kommentarer

Informationer til denne nyhed

Læst: 1395 gang(e)
Bedøm:
Afgiver din stemme
Rating: 3.3 af 5 fra 7 stemmer.
Klik på antallet af stjerne for at stemme
<- Tilbage

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close