Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.04.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

LOOP Fitness gør træning sjovere med teknologi

Som det første fitnesscenter i Danmark giver LOOP Fitness sine medlemmer mulighed for at tracke deres træning ved hjælp af et intelligent Beefit-ur eller -armbånd.

 

Ideen er enkel, men teknologien er avanceret og helt ny: Track din træning i fitness-maskiner. I LOOP Fitness i Frederikshavn kan du nu tracke din træning, så du efterfølgende kan se, hvordan du har trænet. Det foregår helt enkelt ved, at man under sin træning bærer et ur eller armbånd og holder håndleddet hen til en Beefit-skanner på hver maskine, inden man går i gang med at træne. Dermed registrerer Beefit, hvor meget vægt og hvor mange gentagelser man tager på hver maskine.

Al træningsdata opsamles i den gratis Beefit-app, så man efterfølgende har adgang til en masse data om sin træning. På den måde kan man tracke hver træning og se sin udvikling fra gang til gang i forhold til, om man for eksempel kan løfte flere kilo eller tage flere gentagelser på den enkelte maskine. Man kan altså bruge Beefit til at tracke den enkelte træningssession, men også til at sætte mere langsigtede målsætninger - som man så kan følge i app’en. Eller man kan konkurrere med sin træningsmakker om, hvem der opnår de bedste resultater.

- Vi har i godt og vel et års tid testet teknologien i to LOOP Fitness-centre i Aarhus-området, og de første reaktioner er, at medlemmerne føler sig langt mere motiverede til at komme afsted for at træne, når de får et bevis for, hvor meget, hvornår og hvordan de har trænet, fortæller medstifter af Benefit Technology, Jonas West Alrø, som har udviklet og testet den nye teknologi i samarbejde med LOOP Fitness.

Indehaver i LOOP Fitness Frederikshavn, Peter Lyster, er begejstret over at kunne tilbyde LOOP’s medlemmer adgang til den nye tracking-teknologi og ser store perspektiver i den.

- Vi er stolte af at kunne tilbyde vores medlemmer adgang til denne innovative teknologi, som for første gang gør det muligt at tracke træning på fitness maskiner. Teknologien er i første omgang installeret i 16 LOOP Fitness-centre. Det er naturligvis vores forhåbning, at medlemmerne vil tage teknologien til sig og benytte sig af dens muligheder og indsigter til at motivere sig selv og have det sjovt med deres træning, siger Peter Lyster.

Beefit Tracker-teknologien er blandt andet installeret i LOOP Fitness i Frederikshavn. Armbåndet eller uret, som det kræves for at kunne tracke sin træning, kan købes i LOOP Fitness for henholdsvis 35 eller 300 kroner, så der er ikke øvrige omkostninger forbundet med at benytte sig af teknologien. Selve Beefit-appen er gratis og kan benyttes af alle. Så uanset om man træner i LOOP eller ej, kan man anvende app’en til at tracke fysisk aktivitet som løb, cykling eller andet – præcis som med andre fitness-trackere som for eksempel Endomondo.

- Er man interesseret i at få demonstreret armbåndet, så kig op i LOOP på Hjørringvej 161c og kontakt en af vore instruktører. Det er også muligt at møde udviklerne af teknologien 24. april kl. 08.00-12.00 hvor vi holder et åbent hus-arrangement, oplyser Peter Lyster.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close