Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.04.2019 | Af: DEBAT-INDLÆG

Lover guld og grønne skove, men uden penge

Maja Torp: - Halvdelen af de trafikløfter, Bjarne Laustsen og Mette Frederiksen udsteder ved de på forhånd, at de ikke kommer til at gennemføre.
Folketingskandidat Maja Torp (V) har skrevet dette indlæg: Venstre og regeringen har skabt flertal for den tredje Limfjordsforbindelse, som Nordjylland har ventet på i snart 50 år, og samt den udvidelse af Skagensvej mellem Frederikshavn og Skagen, som er så vigtig for erhvervsudvikling og sikkerheden.

 

Det ved man, at man får med Venstre i regering. Men vi ved absolut ikke, hvor vi har Bjarne Laustsen, Mette Frederiksen og Socialdemokratiet.

Socialdemokratiet har – også på trafikområdet – fremlagt en rigtig lang liste med projekter, som Mette Frederiksen og Bjarne Laustsen stiller danskerne i udsigt, at de kan realisere, hvis Socialdemokratiet kan danne regering.

Det er projekter, hvor udgifterne løber op i næsten 130 milliarder kroner. Problemet er, at Socialdemokratiet kun har 70 milliarder kroner til projekterne.

Bjarne Laustsen og Mette Frederiksen har altså kun penge til halvdelen af de trafikprojekter, som Socialdemokratiet lader som om, at de vil kunne gennemføre.

Halvdelen af de trafikløfter, Bjarne Laustsen og Mette Frederiksen udsteder ved de på forhånd, at de ikke kommer til at gennemføre.

Herunder altså både den tredje Limfjordsforbindelse, der er så vigtig for Vendsyssel. Og udvidelsen af Skagensvej mellem Frederikshavn og Skagen, som er så vigtig for turisterhvervet i Frederikshavn Kommune.

Derfor slipper Bjarne Laustsen ikke med at love guld og grønne skove, for han har ikke pengene til det.

Derfor Bjerne Laustsen: Du har penge til halvdelen af dine trafikløfter – og hvem er det så, som ikke får det, du og Mette Frederiksen løber rundt og lover dem?

Er det Nordjylland, der igen skal holde for, når vi har en socialdemokratisk regering? Er det nordjyderne, der så snart valglokalerne er lukket, skal opdage at Socialdemokratiet hellere prioriterer alt muligt andet end den infrastruktur, som Nordjylland har allermest brug for?

Venstre har skabt flertal for den tredje Limfjordsforbindelse og udvidelsen af Skagensvej.

Socialdemokratiet er meget mere optaget af at bygge en togbro over Vejle Fjord til seks milliarder kroner, som bringer nordjyderne fire minutter før til København, hvis de tager toget.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close