Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.04.2019 | Af: Michael Frederiksen

Lucas nr. 21 i Masters - bedste Major-placering

Lucas Bjerregaard havde ikke marginalerne på sin side på 15. hul, og det kostede en tur i vandet.
Lucas Bjerregaard sluttede på en delt 21. plads i sin første deltagelse nogensinde i US Masters på Augusta National Golf Club i Georgia i USA. Turneringen er én af fire Majors - verdens mest prestigefyldte golfturneringer.

 

Turneringen blev vundet af legendariske Tiger Woods, som dermed vandt sin første Major i 11 år. Det er amerikanerens 15. majorsejr i karrieren, hvilket er næstflest nogensinde. Kun legendariske Jack Nicklaus har vundet flere med 18.

Ligesom lørdag kom Lucas Bjerregaard skidt ud af starthullerne i sidste runde. Efter fem huller var den 27-årige frederikshavner to over par på dagens runde, men det rettede birdies på 7. og 8. hul op på.

Efter endnu en birdie på 13. hul så det for alvor lovende ud, men desværre var marginalerne ikke med Lucas Bjerregaard på 15. hul, der ellers har været hans favorithul med to eagles og en birdie. En ærgerlig tur i søen i dag kostede en bogey.

Fire runder i 70, 72, 69 og 72 slag betød, at han samlet var fem slag under par. Dermed sluttede han på en delt 21. plads sammen med blandt andre Rory McIlroy, Jordan Spieth og Thorbjørn Olesen. Det er Lucas Bjerregaards hidtil bedste placering i en Major.

Placeringen indbringer Lucas Bjerregaard cirka 714.000 kroner, og nok så vigtigt han har nu klaret sig så godt i flere amerikanske turneringer, at han efter US Masters er den glade indehaver af en midlertidig tilladelse til at spille på den amerikanske tour, PGA.

Efter et par travle måneder i USA ser Lucas Bjerregaard nu frem til tre uger uden golfturneringer.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close